Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vårmötet 2022

24 maj - 25 maj

Den 24-25 maj går Vårmötet 2022 av stapeln på Clarion Hotel Live i Malmö. Vi inleder med studiebesök och mingel den 23 maj och har vår traditionsenliga middag den 24 maj.

Efter att 2020-2021 präglats av den pågående pandemin ser vi fram emot att träffas igen och genomföra ett fysiskt Vårmöte. Vi kommer också  passa på att fira Nätverkets 20-års jubileum ett år för sent med extra mycket festligheter och en och annan överraskning! Ambitionen  är att genomföra ett fysiskt möte, men vi följer utvecklingen och gällande restriktioner och kommer att anpassa ambitionsnivån  utifrån det.

Vi vill med hjälp av aktörer från branschen sprida kunskap inom viktiga ämnesområden kopplat till det övergripande temat för året På god väg! Med 2022 års Vårmöte gör vi en tillbakablick på branschens utveckling de senaste 20 åren – historiska avtryck, diskuterar aktuella  frågeställningar och försöker identifiera framtida utmaningar. Även på Vårmötet 2022 kommer vi ha en egen forskningssession i en egen sal.  Vi hoppas även denna gång kunna locka många forskare till mötet för att nätverka med branschen och bidra med kunskapsspridning från sina respektive forskningsområden.

Program, anmälningssida och info om konferensen hittar du här!

Ert deltagande från Vårmötet 2020 (som ställdes in) är automatiskt flyttat till Vårmötet 2022 i Malmö. Om ni har frågor om er anmälan från 2020 och flytt av deltagande kontakta conference@resia.se

 

Detaljer

Börjar:
24 maj
Slutar:
25 maj
Evenemang Kategori: