Olida Miljökonsulter söker Miljökonsult inom förorenade områden till Malmö

posted in: Lediga Jobb

Olida Miljökonsulter AB är ett mindre konsultbolag som erbjuder tjänster inom förorenade områden. Vi möter en stor efterfrågan och söker därför flera konsulter till vårt kontor i Malmö. Trivs du med kombinationen av att vara ute i fält och sitta inne på kontoret? Ta chansen och bli en del av vår grupp i Malmö!

Om tjänsten

Som miljökonsult inom förorenade områden kommer dina arbetsuppgifter bland annat omfatta miljöutredningar, miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar, miljökontroll vid saneringar, masshanteringsfrågor och mycket mer. Arbetet är varierande och innebär en stor del utomhusarbete. Eftersom vi utför arbeten i hela Sverige innebär arbetet också resor inom landet. Du kommer få möjligheten att utvecklas i en miljö av hög kompetens och bred erfarenhet samt arbeta med en variation av projekt.

Om dig

Vi söker främst personer med högskoleutbildning inom miljöområdet eller motsvarande utbildning inom geologi eller civilingenjör. Har du något eller några års erfarenhet inom yrkesområdet är det meriterande men även nyutexaminerade är välkomna att söka. Du ska ha körkort, minst behörighet B. Arbetet fordrar noggrannhet och ansvarstagande och att du är serviceinriktad. Erfarenhet och färdighet inom GIS och CAD är meriterande. Du behöver behärska svenska språket på en professionell nivå i tal och skrift.

Om oss

Vi är ett litet företag med hög ambitionsnivå och entreprenörsanda. Hos oss är det högt i tak! Vi har en prestigelös organisation med korta beslutsvägar och som en del i vår grupp kommer du ha stor möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Hos oss får du möjligheten att vara med och bygga ett företag för framtiden.

Välkommen med din ansökan senast 2024-06-20 till: burcin@olida.se