Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

NORDROCS 2024 – Renare Mark

11 september - 13 september

NORDROCS är en konferens som anordnas som ett internationellt samarbete mellan Renare Mark och motsvarande nätverk i våra grannländer (Jord og Grunnvann – Danmark, MUTKU – Finland, Miljöringen – Norge och i år har vi även med en representant från Isländska Naturvårdsverket). Konferensen cirkulerar mellan de olika värdländerna, senast (2022) var vi i Oslo och nu är det Sveriges tur.

Förutom deltagare från norden brukar vi även ha deltagare och inbjudna talare från resten av Europa, USA och Kanada. Bland deltagarna återfinns representanter från myndigheter, konsulter, entreprenörer, laboratorier, jurister, ja i stort sett hela branschen. Tänk Renare Marks Vårmöte men med nyheter och projekt från hela Europa istället. Detta ger NORDROCS 2024 unika möjligheter till att lära sig hur man arbetar i andra länder och knyta kontakter utomlands utan att behöva åka utomlands.

Den 10 sepember erbjuds kortkurser och mingelkväll. Den 11-12 september genomförs själva konferensen och den 13 september erbjuds studiebesök. Läs mer på NORDROCS hemsida!

Detaljer

Start:
11 september
Slutar:
13 september
Evenemang Kategori: