Liljemark Consulting söker Miljökonsult förorenade områden

posted in: Lediga Jobb

Är du i början av din karriär inom förorenade områden och vill fortsatta bidra till en schysst miljö?

Nu söker vi en nyfiken kollega som vill fortsätta att utvecklas inom förorenade områden vid vårt team i Stockholm.

Hos oss arbetar du med flera uppdrag samtidigt och inom olika projektteam. Den huvudsakliga arbetsuppgiften för tjänsten innebär att du är med och planerar och utför miljöprovtagningar i fält, redovisar undersökningsresultat samt deltar i utredningsarbete. Vid saneringsåtgärder kan din roll vara att utföra och ansvara för provtagning för miljökontroll på plats. Projekten är främst lokaliserade i Stockholmsområdet men resor till andra orter kan förekomma.

Tjänsten är heltid med placering i Stockholm på vårt kontor i Alvik.

DIN KUNSKAP OCH ERFARENHET

Du har erfarenhet av undersökningar av förorenade områden, t ex som konsult eller entreprenör. I grunden har du en relevant högskoleutbildning som civilingenjör, naturvetare eller motsvarande. För rollen som miljökonsult är det lämpligt att du har ca 2 års relevant arbetslivserfarenhet. Om du är certifierad miljöprovtagare och eller har erfarenhet av redovisning eller projektering i GIS eller CAD, fördjupade kunskaper i Excel eller statistik är det meriterande.

Goda kunskaper i svenska och engelska samt b-körkort är ett krav.

Läs mer och ansök här.

Sista ansökningsdag 30 aug men sök redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.