ENRECON söker 1-2 konsulter med ett par års erfarenhet inom förorenade områden

posted in: Lediga Jobb

Är du en person som gillar miljötekniska markundersökningar, statusrapporter, miljökontroll, grundvatten, riskbedömningar och liknande? Har du jobbat ett par år med dessa frågor och är sugen på att testa något nytt?

Vi på ENRECON arbetar inom det mesta när det gäller förorenade områden. Alla våra medarbetare blandar teori med praktik, dvs våra arbetsmoment omfattar bland annat provtagning av mark, yt- och grundvatten, porgas och inomhusluft, miljötekniska markundersökningar etc., men även avrapportering, riskbedömningar och åtgärdsförslag mm.

Vi arbetar även med tillståndsansökningar/miljökonsekvensbeskrivningar, anmälningar och andra myndighetskontakter inom miljöområdet. Vi arbetar mycket mot avfallssektorn, särskilt frågor kopplade till masshantering, men har även många uppdrag för andra typer av verksamheter. Inom avfallssektorn arbetar vi utöver tillståndsprocesserna även med lakvatten, deponigas, projektering av deponier och sluttäckningnar mm.

Vi söker nu dig som har en relevant utbildning och har arbetat ett par år som konsult inom förorenade områden. Det innebär att du har koll på provtagning av mark och vatten samt grundläggande kunskaper och erfarenhet av att utvärdera och tolka resultaten från dina undersökningar. Du är tillräckligt självgående för kunna arbeta självständigt i fält och har, eller är sugen på att börja, arbeta mer med utvärdering och rapportskrivning, givetvis med stöttning av våra erfarna medarbetare. Vi har tyvärr inte möjlighet att anställa nyexaminerade eller personer utan praktisk erfarenhet av att arbeta med förorenade områden.

Har du erfarenhet av ”MKB” i dess vidare bemärkelse är det meriterande. Är du sugen på att bredda dig lite och även arbeta inom andra delar av vår verksamhet finns alla möjligheter.

Vilka är ENRECON? Vi är ett litet bolag med i dag sju anställda som utför allt från enklare mindre uppdrag till stora mer komplicerade exploateringsuppdrag. Bolaget har funnits sedan 2015 och har traditionellt arbetat mycket mot avfalls- och masshanteringsbranschen, även om våra största kunder idag snarare typiskt är de stora byggbolagen.

Vi är lokaliserade i Göteborg och vi förutsätter att du bor tillräckligt nära för att kunna spendera åtminstone en del av din tid på kontoret. Även om det finns goda möjligheter till hemarbete tror vi att det är viktigt för gruppen och sammanhållningen att regelbundet samlas runt fikabordet.

Låter det intressant? Skriv i så fall en rad, och bifoga ett CV, till niklas.ander@enrecon.se, eller bara ring 070-812 83 66!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.