Liljemark Consulting söker Specialist efterbehandling och projektering

posted in: Lediga Jobb

 

Liljemark Consulting är det personliga konsultföretaget med stort kunnande inom miljö och hållbarhet. Vi vill vara ett hållbart företag som aktivt bidrar till en hållbar värld, som skapar värde för kunderna och som utvecklar samhället och branschen. Här har du möjlighet att vara med och bidra, utifrån din erfarenhet kommer du själv ha stor möjlighet att vara delaktig och påverka arbetet samt bidragande i att utveckla Liljemarks affärer. Vi erbjuder en kombination av ett självständigt arbete och samarbete i grupp.

I din roll som expert inom projektering och åtgärdstekniker för förorenade områden kommer du att arbeta med komplexa åtgärdsprojekt av föroreningar i mark, sediment och grundvatten. Du kommer huvudsakligen att arbeta med åtgärdsutredningar, projektering och projektledning av åtgärder. I rollen arbetar du både som uppdragsledare med ansvar för uppdrag eller i uppdragsteam som specialist med särskilt fokus på efterbehandlingsåtgärder för förorenade områden. Du förväntas även bidra till att utveckla Liljemarks arbete kopplat till åtgärdstekniker.

Du är lösningsorienterad och vill vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av vår verksamhet. Du har god erfarenhet av projektering och åtgärder av förorenade områden och det är meriterande om du har erfarenhet av in-situ-åtgärder för föroreningar i jord och grundvatten. I grunden har du en relevant högskoleutbildning med som civilingenjör, naturvetare eller motsvarande. För att axla rollen tror vi att du har minst 8 års relevant arbetslivserfarenhet.

Tjänsten är heltid med placering på något av våra kontor i Stockholm eller Göteborg i första hand, men uppdragen kan finnas över hela Sverige.

Goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort är ett krav.

Ansök idag, urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

Läs mer och ansök här.