Sellén & Filipovic söker Gruppledare – Förorenade Områden | Stockholm

posted in: Lediga Jobb

Vi söker en gruppledare till Stockholm!

Är du en driven och motiverande person med starkt ledarskap? Har du erfarenhet av att leda team? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten:

Är du en erfaren och passionerad senior miljökonsult med spetskompetens inom förorenade områden? Hos Sellén & Filipovic väntar en unik möjlighet för dig att bli en nyckelspelare i vårt dedikerade miljöteam med närvaro i Nyköping och Stockholm.

Som gruppledare hos oss kommer du att ha ansvar för att leda och coacha ett team på 6 personer. Du kommer att ansvara för att planera och organisera arbetet, sätta upp mål och deadlines, och ge feedback och stöd till teamets medlemmar. Du kommer också att ha en viktig roll i att skapa en positiv och produktiv arbetsmiljö.

Varför Välja Sellén & Filipovic?

 • Specialiserat Miljöteam: Var med i vårt erfarna team av 8 konsulter, där vi tillsammans arbetar nära kunder för att hantera och lösa komplexa utmaningar.
 • Mångsidiga Uppdrag: Driv varierande uppdrag inom förorenade områden. Vi fokuserar på att utveckla lösningar som verkligen gör skillnad.
 • Samhällspåverkan: Vi strävar att vårt arbete ska generera ny kunskap och ha positiv påverkakan på samhället.
 • Strategisk Placering: Med kontor i Nyköping och Stockholm (Globen) är vi positionerade i hjärtat av utvecklingen för att påverka och forma hållbara samhällen både i söder och norr.

Ditt Bidrag Hos Oss:

I rollen som Gruppledare kommer du att ha en betydelsefull roll på vårt Stockholmskontor där du blir den seniora person dina kollegor vänder sig till för råd och tips. Du kommer att ha nära kontakt med företagsledningen med täta avstämningar och vi förväntar oss att du tar ett särskilt ansvar för gruppen, avseende både arbetsmiljö och framdrift. För rätt person kan personalansvar bli aktuellt. Du kommer arbeta med:

 • Mentorskap och Utveckling: Leda och utveckla kollegor genom utmanande uppdrag och bidra till deras professionella tillväxt.
 • Miljötekniska undersökningar: Vi arbetar i framkant gällande miljögifter i miljön, din expertis inom området kommer bidra att skapa nya sätt lösa miljöproblem.
 • Uppdragsledning: Med fokus på ekonomi, tidplan, framdrift, samordning och kvalitet för att säkerställa framgångsrika projekt.
 • Strategiskt Stöd: Stötta kunder och kollegor i strategiska beslut, utformning och avgränsning av projekt.
 • Åtgärder: Var med och skapa förutsättningar för implementering av in-situ åtgärder.

Och förstås påverka vårt utbud av tjänster utifrån din kunskap och dina intressen.

 

Vem Vi Söker:

Vi ser fram emot att välkomna dig som:

 • Är ansvarstagande: Har goda ledaregenskaper och förmåga att motivera och inspirera andra till framgång.
 • Har erfarenhet: Med betydande arbetslivserfarenhet och expertis inom förorenade områden.
 • Akademisk Bakgrund: Med en högskole- eller universitetsexamen med naturvetenskaplig inriktning (minst 3 års utbildning).
 • Projektledarfärdigheter: Besitter goda projektledaregenskaper och är van vid att hantera komplexa utmaningar.
 • Kommunikativ: Du har utmärkt kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig tydligt och pedagogiskt på svenska i både tal och skrift.
 • Strävar efter Utveckling: En öppen och nyfiken person som tar initiativ och aktivt söker lösningar för att överkomma utmaningar.

 

Det är meriterande om du är certifierad provtagare enligt Nordtest.

Du tar initiativ och löser problem för att framgångsrikt driva projekt från idé till målgång. Ditt engagemang för personlig utveckling och att stödja kollegor och kunder gör dig till en värdefull medlem av vår gemenskap. Vi betonar vikten av ett professionellt förhållningssätt som främjar samarbete och bygger starka relationer både internt och externt. Välkommen till Sellén & Filipovic!

Ansökan:

Välkommen att vara en del av Sellén & Filipovic, där hållbarhet, öppenhet och kontinuerlig utveckling är i fokus. Ansök senast den 29 februari 2024 genom LinkedIn eller skicka ditt CV till marko@sellenfilipovic.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!