Uppdragsansvarig inom förorenade områden/markmiljö till WSP Malmö/Helsingborg/Kristianstad​

posted in: jobbarkiv

WSP Environmentals avdelning Mark och Vatten Syd har många spännande projekt på gång och hos oss får du en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag. Avdelningen växer och behöver förstärka med en miljökonsult inom förorenade områden tillnågot av våra kontor i Malmö, Helsingborg eller Kristianstad.

Som uppdragsansvarig inom förorenade områden/markmiljö får du möjlighet att jobba med varierande uppdrag. Du kommer tillsammans med kollegor både lokalt och nationellt medverka i projekt rörande markmiljö och förorenade områden. Din placering kommer att vara på något av våra kontor i Malmö, Helsingborg eller Kristianstad. På orterna är Mark och Vatten etablerat sedan tidigare och du kommer att ha många kollegor nära till hands. I Kristianstad finns idag dock ingen som jobbar just med förorenade områden utan här finns andra Mark och vatten-kompetenser.

Vi söker dig som har intresse av mark och vatten-frågor inom förorenade områden. Du är naturvetare eller civilingenjör och har minst 5 års arbetslivserfarenhet av arbete med mark- och vattenfrågor från t.ex konsultbranschen, beställarsidan eller tillsynsmyndighet. Du ska ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och gärna engelska.
Stort engagemang, öppenhet och prestigelöshet är egenskaper som vi värderar högt. Då vi arbetar i ett internationellt bolag med mycket och ökande kontakter med våra enheter och i projekt runt om i världen är goda språkkunskaper i engelska en merit. Tjänsten kan även innebära fältarbete och körkort för bil förutsätts.

Sista ansökningsdag: 2018-09-16

Läs mer: https://karriar.wsp.com/jobs/111453-uppdragsansvarig-inom-fororenade-omraden-markmiljo-till-wsp-malmo-helsingborg-kristianstad?_ga=2.119686091.2105464928.1534745913-403417415.1516099849