ÅF söker Gruppchef inom Miljö till branschens mest spännande infrastrukturprojekt!

posted in: jobbarkiv, Okategoriserade

Om jobbet

Vi jobbar med branschens mest spännande projekt!

Aktuella projekt just nu är bl.a. Sveriges första höghastighetsjärnväg – Ostlänken. Förbifart Stockholm – ett av Sveriges största infrastrukturprojekt genom tiderna samt Västlänken – en järnvägstunnel under Göteborg.

Inom vårt affärsområde samhällsbyggnad är vi drygt tusen medarbetare, såväl erfarna som mer juniora konsulter, som brinner för att skapa framtidens hållbara samhällen. Du kommer att ingå i ett segment i Stockholm som heter Stora Projekt. Vår bas ligger i arbetet med de stora infrastrukturprojekten men vi arbetar även med andra spännande projekt.

Inom sektionen Miljö och Hydro i Solna är vi idag ca 20 engagerade medarbetare med specialistkunskaper inom miljö, hydrogeologi, hydrologi och arkeologi. Sektionen består av två grupper, Miljö samt Hydro, med en gruppchef för vardera gruppen.

Gruppen Miljö arbetar i huvudsak med miljösäkring i våra olika uppdrag. Gruppen består idag av närmare 10 medarbetare med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi söker nu en Gruppchef till Stora Projekt med ansvar för Miljö

Som Gruppchef leder och utvecklar du din grupp som är placerad på huvudkontoret i Solna. Dina huvudsakliga uppgifter som Gruppchef är:  

  • Ansvara för resultat och personal
  • Leda och coacha konsulter i uppdrag
  • Vidareutveckla gruppens medarbetare och verksamhet
  • Samordna resurser och anbud
  • Arbeta i uppdrag (ca 50%) i olika roller beroende på din profil

Du rapporterar till Sektionschefen och har ett tätt samarbete med den andra gruppchefen inom sektionen. Grupperna jobbar mycket nära tillsammans och utgör en stark helhet.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för teamutveckling, nöjda kunder samt ett stort intresse för utveckling inom sektionens tjänster.

Du har en miljöinriktad utbildning från högskola eller universitet och god kunskap om miljöfrågor inom infrastrukturprojekt, från konsultfirma eller som entreprenör. Du har erfarenhet av ledarskap antingen som chef eller som uppdrags- eller projektledare. Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du trivs med att dela din kunskap och hjälpa andra att utvecklas.

Vi värdesätter egenskaper som självgående, initiativtagande och effektiv. Vi är verksamma i en miljö som präglas av stark tillväxt och problemlösning är en naturlig och rolig del av vardagen.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och tillgång till en ovärderlig kunskapsbank. Med andra ord kommer du på ÅF att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed stå rustad inför framtidens utmaningar. Hos oss får du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete.

På ÅF är vi också passionerade. Vi uppmuntrar dig att göra det som du är bra på. Det är våra passionerade medarbetare som skapar ÅFs kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt. Vi jobbar aktivt med att främja mångfald, vi är ett företag som tror att det kommer att göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika.

Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare. Vi tycker att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Genom Club ÅF erbjuder vi många olika fritidsaktiviteter som ett annat sätt att ha roligt med kollegor! 

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.

Kontaktuppgifter för frågor

Anna-Karin Ohls
+46 105051430
anna-karin.ohls@afconsult.com

Läs mer och ansök här