Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Studiebesök BT-Kemi med Renare Mark Syd

2020-10-22

Renare Mark Syd kommer den 22 oktober att anordna ett studiebesök där Helena Svensson från Svalövs kommun kommer att berätta om saneringsentreprenaden som just nu pågår i Teckomatorp på det gamla BT Kemi-områdets södra del. Vid studiebesöket kommer upphandlingen av saneringsentreprenaden och det arbete som gjorts de senaste åren att presenteras tillsammans med saneringsentreprenaden och den termiska in situ-teknik som entreprenören Geoserve använder sig av. Studiebesöket omfattar en föreläsningsdel samt rundvandring på det södra området för att se delar av den termiska anläggningen som just nu håller på att installeras. Samtidigt som studiebesöket passar vi på att fika och nätverka.

Deltagande är gratis men med tanke på rådande omständigheter kan endast 15 personer anmäla sig till varje pass så först till kvarn. Anmälan är bindande.

Anmäl er via denna länk. Obs vi har ingen automatisk begränsning på anmälningssidan så bekräftelse om att du fått plats på studiebesöket kommer i separat mail.

22 oktober klockan 9:30 – 12:00

22 oktober klockan 13:00-15:30

 

Detaljer

Datum:
2020-10-22
Evenemang Kategori: