Ramboll söker Miljökonsult inom förorenade områden Kiruna

posted in: jobbarkiv

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din erfarenhet av förorenade områden och ditt stora engagemang för en hållbar samhällsutveckling  för att utveckla kunskapsområdet tillsammans med erfarna och inspirerande kollegor. I din roll kommer du att arbeta i olika projektgrupper där du deltar i miljöarbetet med förorenade områden. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har några års erfarenhet av förorenade områden och motiveras av att lösa våra kunders problem i nära samarbete med andra miljökonsulter i Sverige och internationellt. Om du är vår nya Miljökonsult inom förorenade områden – klicka på knappen ”Apply” nedan.

Inviting bright minds
Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet Environment and Health

Som vår nya Miljökonsult inom förorenade områden kommer du att vara en del av vår växande verksamhet inom Environment and Health. Genom våra globala tjänsteområden driver och samordnar vi tekniken för att lära av varandra och kunna anta de mest utmanande projekten, exempelvis anordnar Ramboll internt regionala nätverksmöten inom förorenade områden i Europa och USA. Som stiftelseägt bolag är vår uttalade målsättning att bidra till att förbättra de samhällen vi verkar i. Hos oss på Ramboll är samarbete och laganda viktigt och vi strävar efter att varje medarbetare skall få möjlighet att utvecklas efter sina förutsättningar och inom de områden som den önskar. Ramboll har en stark extern utbildningsverksamhet som drivs av våra anställda och som vi också använder för intern utveckling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Proaktiv dialog med våra kunder, myndigheter och andra intressenter
  • Utföra Miljötekniska mark- och grundvattenundersökningar, riskbedömningar och åtgärdsutredningar
  • Handläggning
  • Arbeta med uppdrag som rör exempelvis exploatering, tillsynsärenden, överlåtelser (Environmental due diligence), huvudstudier, drivmedelsstationer, PFAS, klorerade kolväten, förorenade byggnader eller sediment.

Utvecklas tillsammans med oss
När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att:

  • Du har några års erfarenhet av utredning och åtgärder av förorenade områden, t ex som konsult, entreprenör, beställare eller från miljömyndighet
  • Ett genuint intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor
  • En kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
  • Relevant högskoleutbildning som civilingenjör, miljövetare, naturvetare eller motsvarande
  • B-körkort

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Välkommen till Ramboll Environment & Health
Ramboll utvecklar innovativa och forskningsbaserade lösningar som bidrar till ett bätte klimat genom att  minska föroreningar och återställa naturliga miljöer. Vi är ett av världens ledande konsultföretag inom miljö och våra experter hanterar kundernas mest utmanande miljöfrågor.

Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 08-01-2021.

Läs originalannonsen och ansök här.