Kodeda Konsulter söker miljökonsult förorenade områden till Helsingborg & Göteborg

posted in: jobbarkiv

kodeda

Kodeda är ett konsultbolag som ägs och drivs av fyra passionerade miljökonsulter. Vi verkar inom bygg- och fastighetsbranschen och arbetar brett inom våra två verksamhetsområden; Miljö och Projektledning. Det går bra för oss och vi behöver nu förstärka med miljökonsulter med huvudsaklig inriktning mark till Helsingborg & Göteborg.

Hos oss får du ett självständigt arbete där du styr och organiserar uppdrag inom förorenade områden, i första hand inom mark. Våra huvudsakliga uppdragsgivare är fastighetsbolag och fastighetsförvaltare inom kommuner och statliga verk.

Arbetet omfattar miljötekniska markundersökningar, materialinventering i byggnader, tillståndsärenden och andra miljöutredningar. Du följer projekten hela vägen från start till mål, och sköter kontakter med kunder, myndigheter och entreprenörer.

Tillsammans med oss deltar du i företagets utvecklingsarbete. Du blir en del av ett framgångsrikt team som utgår från våra två kontor som ligger centralt på bästa läge i Helsingborg respektive Göteborg.

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet inom förorenade områden samt erfarenhet från/god kännedom om bygg- och fastighetsbranschen. Du är kund- och serviceorienterad, kan se helheter och vill arbeta i det mindre företaget med den flexibilitet och mångfald i ansvar och uppgifter som finns här. Du har högskoleutbildning som ger grundläggande kunskaper för tjänsten. Läs gärna mer om oss på www.kodeda.se

Passar detta in på dig? Då passar du in hos oss!

Ansök senast den 13 april 2017 via länken till vår rekryteringskonsult Charlotte Olsson på Insikta AB

Vid frågor ring gärna 070-6021911

Mer information och ansökan.