Sandström söker engagerade miljökonsulter inom Förorenade områden -Stockholm

posted in: jobbarkiv

sandstrom_logotyp
SANDSTRÖM är ett rikstäckande företag som undersöker och utreder föroreningar i mark, vatten, sediment och byggnader. Vi tar dina byggprojekt hela vägen och genom byggprocessens alla skeden. Våra samlade resurser av kunskap och erfarenhet har gjort oss till en väletablerad samarbetspartner inom bygg- och miljöteknik. Våra kunder finns främst inom bygg- och fastighetsbranschen, oljeindustrin samt även inom kommuner och länsstyrelser.

Vårt företag växer och för att kunna möta efterfrågan från våra kunder behöver vi nu förstärkning inom Förorenade områden till vårt kontor i Stockholm.

Beskrivning
Du kommer att arbeta med projekt inom förorenad mark. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att innefatta miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar och kontroll av efterbehandlingar. Arbetet innebär att du ansvarar för alla delar av projektet – från projektering, framtagning av historik och fältarbete till riskbedömning och slututredning i nära samarbete med uppdragsledare, fältingenjörer och handläggare. Om projektet leder till åtgärd är du med i upphandlingen av marksaneringar och anläggningsarbeten. Till din hjälp har vi fullt med egen spännande teknisk utrustning.

Vem söker vi
Vi söker dig som vill vara med och utveckla Stockholmskontoret tillsammans med drivna och kunniga medarbetare. Du skall trivas i rollen som problemlösare och stimuleras av utmanande och varierande arbetsuppgifter. Du har akademisk utbildning med inriktning på förorenad mark i någon form. Meriterande med arbetserfarenhet inom förorenade områden, miljöinventering och förorenade byggnader. Du uppskattar att arbeta både inomhus och utomhus i varierande väderlek. Hos oss kommer du ha dagliga kontakter med våra kunder och är därför duktig på att kommunicera både i tal och skrift. Som person är du positiv, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och förstår vikten av noggrannhet och detaljer.

Vad erbjuder vi
Ett etablerat och expanderande företag. Som medarbetare hos Sandström representerar du ett av landets mest trovärdiga miljökonsultföretag som arbetar för hållbara lösningar. Din vardag består av varierande arbetsuppgifter och du ansvarar för alla delar av projektet. Vår ryggrad består av väl-utbildade, branscherfarna och trogna medarbetare med styrning av en platt organisation där du blir sedd och hörd. I din roll utför du ett arbete som betyder mycket för företag, den enskilda individen och inte minst miljön i vårt samhälle.

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och meritförteckningar/CV via e-post till info@sandstrom.se senast 7 mars. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka.

Tjänsterna önskar vi tillsätta snarast eller enligt överenskommelse.
Arbetet medför resor i hela Sverige och därför måste du ha B-körkort.

Länk till originalannons.