Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Renare Mark Region Syd kallar till årsmöte

6 februari @ 17:00 - 18:00

Årsmötet hålls den 6e februari kl 17 hos Setterwalls på Stortorget.

I samband med årsmötet håller Jessica Bernfreed Ewald och kollega Karin Persson på Länsstyrelsen Skåne ett föredrag Trelleborgs fd gasverk.
Länsstyrelsen i Skåne har, som tillsynsmyndighet och finansiär, deltagit i åtgärden av det förorenade området vid det f d gasverket i Trelleborg. Åtgärder har vidtagits så att området ska bli lämpligt för bostadsändamål. Projektet har haft en delad finansiering där Trelleborgs kommun stått för en del och Naturvårdsverket för en del. Detta beskrivs i föredraget. Åtgärden har bestått av en traditionell grävsanering samt en speciallösning för att bevara en äldre byggnad. I föredraget berättar Länsstyrelsen om driften av projektet och vilka svårigheter som funnits på vägen, bl a hur man löst förekomst av flyktiga föroreningar på stort djup.

Verksamhetsberättelse 2022

Dokumenten är enbart tillgängliga för medlemmar, samma inloggningsuppgifter som för att ladda ner presentationer här på hemsidan. Kontakta info@renaremark.se för inloggningsuppgifter. Kontakta Anders Linnerborg (anders.linnerborg@setterwalls.se) vid frågor om evenemanget. Vänligen notera att enbart medlemmar i Renare Mark som har möjlighet att rösta vid årsstämman.

Anmälan görs via denna sida.

 

 

Detaljer

Datum:
6 februari
Tid:
17:00 - 18:00
Evenemang Kategori: