NIRAS växer i Östergötland och söker miljökonsulter till vårt affärsområde Miljö

posted in: jobbarkiv

Är du en driven och engagerad miljökonsult? Vill du arbeta med spännande och utmanande projekt?

NIRAS expanderar och söker miljökonsulter med minst två års erfarenhet med placering på vårt kontor i Linköping.
Vi söker dig som är geolog, hydrogeolog, kemist, civilingenjör, miljövetare eller motsvarande.  Erfarenhet från ett eller flera av följande områden är meriterande; fältarbete inom förorenade områden, miljösamordning  EDD, GIS, modellering, tillståndsärende, riskbedömning  åtgärdsutredning samt miljö och materialinventering.

Arbetsuppgifterna och uppdragen inom NIRAS är varierande. Hos oss får du chansen att arbeta med många olika moment så som fältundersökning, datahantering, rapportskrivning, projektledning och kundkontakt. Vi samarbetar över både kontors- och landsgränser vilket ger oss goda möjligheter till erfarenhetsutbyte. Tack vare vårt nära samarbete med NIRAS Danmark har vi även tillgång till sakkunskap och expertis inom det miljötekniska området. Vi jobbar huvudsakligen med svenska kunder vilket medför att huvuddelen av all dokumentation sker på svenska.

Exempel på dina kommande arbetsuppgifter:

  • Fältuppdrag som innefattar miljötekniska mark- och grundvattenundersökningar
  • Schaktsanering och miljökontroll
  • Riskbedömningar
  • Åtgärdsutredningar
  • Miljökonsekvensbeskrivningar

Tjänsten innefattar resor i samband med fältuppdrag, vilket är en del av arbetsuppgifterna för tjänsten.

För oss på NIRAS är det grundläggande att vi ska må bra och vi tror därför starkt på att arbeta utifrån ett långsiktigt och hållbart tankesätt.

Läs mer och ansök här.