DeKa Enviro söker Miljökonsult Strategiska Miljötjänster – Lund

posted in: jobbarkiv
Om DeKa Enviro
Vår övertygelse är att engagerade och involverade kollegor alltid levererar bäst service och kvalitet, i tid och enligt budget till våra kunder. Vi är ett nytänkande miljökonsultbolag med framåtanda baserat på stor erfarenhet och kompetens.
Vi vinner uppdrag efter uppdrag inom såväl den privata som offentliga sektorn och arbetar med olika bolag från många olika branscher.
Vi fokuserar på det som vi brinner för allra mest:
Att erbjuda projektanpassade, smarta och långsiktigt hållbara miljölösningar – för kunden och miljön samtidigt som vi lär oss och utvecklas tillsammans!

Vi har kontor i Lund, Göteborg och Stockholm
Läs mer om oss på www.dekaenviro.se

Jobbeskrivning

Vi drivs av att lösa miljöutmaningar och bidra till framtidens samhälle, stämmer detta på dig med? Vill du vara med på en arbetsplats där miljö och hållbarhet är i fokus?
Då finns möjligheterna för att göra detta tillsammans med oss på DeKa Enviro.
Tillsammans med oss på kontoret vid World Trade Center i Lund kommer du att arbeta brett med bland annat miljöstyrning, anmälning- och tillståndsfrågor.
Vi kommer att erbjuda stor variation då storleken på projekten och kunder kan variera väldigt mycket. Arbetet kan även innebära att du bistår som miljöresurs i olika projekt hos kund. Det innebär att du ibland kommer vara ute hos kunderna.
Din närmsta kollega har många års efterenhet av arbete med strategiska miljötjänster och tillsammans kommer ni att utveckla och bredda vårt arbete inom strategiska miljötjänster.

Om dig

Vi söker dig som har breda kunskaper inom miljöarbete. Du har en relevant examen från högskola/universitet, utbildning i området och vi tror att du har minst 3 års erfarenheter av kvalificerat arbete inom miljöområdet, gärna som konsult. Du trivs med ett självständigt arbete samtidigt som du arbetar bra tillsammans med andra. Det är meriterande om du har erfarenhet från strategiskt miljöarbete, arbete i industriell verksamhet, arbete på myndigheter och/eller arbete i politisk styrd verksamhet. Du är mån om dina kunder och gör alltid ditt yttersta för att involvera kollegor och sprida entusiasm i projekten. Vi söker dig som liksom oss vill göra skillnad. Du utstrålar serviceanda långt ut i fingerspetsarna och tror på att du kan göra stor skillnad för våra kunder och miljön, på riktigt. Vidare är du både noggrann och med en förmåga att få saker ur händerna. Du gillar att arbeta i team och har ledaregenskaper.
Du är duktig på att utrycka dig på svenska i såväl tal som skrift.
Tillsammans har vi riktigt roligt samtidigt som vi levererar kundvärde utöver det vanliga!
B körkort krävs
Läs mer och ansök här