Cowi söker Miljökonsult inom förorenade områden till Malmö

posted in: jobbarkiv

Vill du arbeta med frågeställningar inom markmiljö i en grupp med kunniga och drivna kollegor? Ser du möjligheter och kan sätta kundens behov i fokus? I så fall kan du vara den vi söker och kan bli vår nya kollega!

Tjänsten
På Vatten & Miljö i Malmö är vi idag 14 kollegor som arbetar tillsammans med våra kunder i så väl lokala och nationella projekt inom förorenade områden, dagvatten & skyfall, VA samt MKB och tillståndsfrågor.

Till gruppen söker vi en teknikintresserad kollega med stort intresse för miljöfrågor och hållbarhet som kan vara med och driva och arbeta med intressanta och utvecklande projekt inom förorenade områden. Vi vill förstärka gruppen inom flera områden så som efterbehandling, fördjupade riskbedömningar, riskvärdering, åtgärdsutredning, inventering av byggnadsmaterial, efterbehandling och projektering. Beroende på din bakgrund och framtida ambition så kan tjänsten vara som handläggare, uppdragsledare eller specialist. Eller kanske en kombination av flera. Baserat på din kunskap, erfarenhet och ambition finns det goda möjligheter att forma rollen.

Kvalifikationer
Som person tycker du om att samarbeta med de människor du har omkring dig, oavsett om de är kollegor, partners eller kunder. Du skapar band till andra genom att agera respektfullt, vara nyfiken och engagerad. Du drivs av att utforska nya insikter och sätt att förbättras och utveckla dig själv så väl som dina kollegor.

Dessutom ser vi gärna att du:
Har ett intresse för miljöfrågor och hållbarhet med fokus på förorenade område.
Relevant högskole- eller universitetsexamen.
Minst cirka 5 års erfarenhet inom förorenade områden. Antingen som konsult, beställare, tillsynsmyndighet eller entreprenör.
En arbetsplats – och mycket mer
På COWI arbetar vi tillsammans med våra kunder för att skapa en hållbar och beboelig värld. Det gör vi genom att använda vår kunskap och nyfikenhet – och ibland även vårt mod – för att skapa de lösningar som världen behöver idag för att möjliggöra en bättre framtid. Därför säger vi nej till fossilbaserade projekt och strävar efter att 100 procent av våra intäkter ska komma från aktiviteter som för våra kunder i riktning mot hållbarhet.

Vi värdesätter olikheter och utveckling och odlar en miljö där alla hör hemma och har roligt. För det är det som tar fram det bästa hos dig, både på jobbet och hemma.

Vi finns huvudsakligen i Skandinavien, Storbritannien, Nordamerika och Indien och har för närvarande 7 300 medarbetare med expertis inom teknik, arkitektur, energi och miljö.

Vårt erbjudande
Att vara en del av COWI-gemenskapen erbjuder mer än bara konkurrenskraftiga villkor. Vi tar hand om våra medarbetare.

Vi är ett stiftelse- och personalägt företag där du har möjlighet att bli delägare. Du erbjuds utvecklings­möjligheter genom vårt egenutvecklade utbildningsprogram COWI Academy med nätverkande över hela företaget och individuell utvecklingsplan genom vårt karriärsystem.

På COWI får du möta trevliga och ambitiösa kollegor. Tillsammans firar vi framgångar och umgås genom olika aktiviteter på arbetet.

Läs mer och ansök här.

Sista ansökningsdag: 27 augusti 2023