Viken Miljökonsult söker miljökonsult till Härnösand

posted in: jobbarkiv

Viken miljökonsult AB är ett mindre bolag med kontor i Stockholm och Härnösand med inriktning mot miljöteknik och då särskilt mot förorenade områden. Vi arbetar bl.a. med naturvårdsverksfinansierade projekt i olika faser och stora exploateringsprojekt avseende hantering och efterbehandling av förorenad mark.

Just nu är vi nio entusiastiska individer fördelade på två kontor och vi behöver förstärkning. I dagsläget arbetar vi med miljöfrågor i flera långa avtal både mot offentliga beställare och privata aktörer. Vi arbetar bland annat med många spännande utredningar åt olika delar i Sundsvalls kommunkoncern och flera stora exploateringsprojekt i Stockholmsområdet.

Nu söker vi ytterligare medarbetare till Härnösandskontoret! Vi söker dig som är intresserad av att uppdragsleda och kombinera arbete i fält med kontorsarbete och med drivkraft för att vara med och bygga upp och forma en verksamhet tillsammans med erfarna konsulter. Vi tror att du har 3–10 års arbetserfarenhet från förorenade områden och en universitets-/högskole- /yrkesutbildning inriktad mot området. Erfarenhet från uppdragsledning av miljötekniska markundersökningar, projektering- och efterbehandling av förorenade områden och/eller masshantering av förorenade massor är meriterande.

B-körkort är ett krav då det kommer behövas i tjänsten. Du har även en god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Vi söker en person för utgångsläge från Härnösand eller Sundsvall. Vi går igenom inkomna ansökningar löpande. Ansökan mejlas till: ekonomi@vikenmiljo.se. Kontakta Tobias Sjöstrand 070-564 98 38 eller Joakim Andersson 070-652 64 45 för frågor.