Sweco söker Erfaren miljökonsult inom förorenade områden till Malmö

posted in: jobbarkiv

Drivs du av miljöfrågor och speciellt förorenade områden? Vill du fortsätta utvecklas och jobba tillsammans med 23 engagerade och erfarna kollegor? Vi söker dig som tillsammans med oss vill hjälpa våra kunder med deras utmaningar!

Varför jobba hos oss?
Vi vill nu stärka upp vårt team och söker fler kollegor med erfarenhet av arbete inom förorenade områden till vårt Malmökontor. Om Malmö inte är ett alternativ för dig så söker vi även kollegor till våra kontor i Helsingborg, Jönköping, Karlskrona och Kalmar.

Vi trivs med varandra och har kul på jobbet. Våra medarbetare i Malmö har lång erfarenhet och idag är vi 23 personer i teamet. Med vår omfattning av erfarenhet och expertis kan vi ge dig förutsättningar för en fortsatt utveckling och möjlighet att dela dina erfarenheter.

Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Vi har goda marknadspositioner och jobbar med många kunder inom den privata och inom den kommunala/offentliga sektorn. Vi jobbar i team och ofta tillsammans med medarbetare på andra orter och inom andra kompetensområden. Våra uppdrag är väldigt omväxlande i omfattning och komplexitet.

Din framtida roll
Du blir en del av vår grupp miljökonsulter inom förorenade områden där du får stora möjligheter att både utvecklas och ta ansvar. Du kommer vara involverad i planering och genomförande av våra uppdrag och i utvecklingen av vår verksamhet.

Du kommer att arbeta som uppdragsledare i både mindre- och större, mer komplexa projekt, inom förorenade områden. Arbetsuppgifterna omfattar exempelvis att leda miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar och åtgärdsutredningar eller att i rollen som expert stötta uppdragsledare och handläggare både regionalt och nationellt. Vi har uppdrag inom alla olika skeden av arbete med förorenade områden, från inventering till åtgärd.

Utöver detta förväntas du på ett affärsmässigt sätt driva och leda våra uppdrag och att säkerställa en hög kvalitet på det vi gör. I rollen ingår även att vägleda mer juniora konsulter.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom relevant ämnesområde och har erfarenhet inom förorenade områden exempelvis från konsultverksamhet, myndighet eller entreprenör.

Erfarenhet av projektledning, kvalificerade riskbedömningar, åtgärdsutredningar och GIS är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper samt din vilja att utvecklas som miljökonsult inom förorenade områden.

Vem är du?
Som person är du nyfiken, drivande och ansvarsfull. Du är van att samarbeta och gillar utmaningar. Med engagemang och nyfikenhet vill du vara med och utveckla vår egen, såväl som våra kunders verksamhet.

Arbetet innebär kontakter med såväl privata som offentliga beställare, myndigheter och entreprenörer vilket kräver att du har förmåga att anpassa din kommunikation efter din motpart. Du behöver känna dig bekväm i att kommunicera obehindrat i både tal och skrift på svenska. Du har lätt för att skapa relationer och har förmåga att självständigt planera, organisera och driva både ditt eget och andras arbete.

Läs mer och ansök här.

Sista ansökningsdag är 2023-04-09