Liljemarks söker Miljökonsult förorenade områden – Stockholm

posted in: jobbarkiv

Nu söker vi dig som är i början av din karriär. Kanske tar du snart din examen, eller så har du jobbat några år. Nu har du en chans att utvecklas hos oss som miljökonsult inom förorenade områden vid vårt team i Stockholm.

I tjänsten arbetar du med undersökningar och utredningar av förorenade områden för våra uppdragsgivare. I uppdragen är du med och planerar och utför miljöprovtagningar i fält, redovisar undersökningsresultat samt deltar i utredningsarbete. Vid saneringsåtgärder kan din roll vara att utföra och ansvara för provtagning för miljökontroll på plats. Vi ser gärna att du har erfarenhet av GIS eller CAD då det kan ingå arbete med redovisning av undersökningsresultat eller arbete med ritningar för projektering av åtgärder.

Hos oss jobbar du med flera uppdrag samtidigt och tillsammans med dina kollegor i olika uppdragsteam. Att gilla att jobba tillsammans med andra och vara en del i ett team är därför viktigt . En naturlig del i vårt arbete  är att arbeta med kundrelationer, kundkontakter och att sälja in nya uppdrag. Som junior konsult medverkar du i detta främst genom att bygga positiva kundrelationer i pågående uppdrag.

Tjänsten är heltid och med placering i Stockholm.

DIN KUNSKAP OCH ERFARENHET

I grunden har du en relevant högskoleutbildning som civilingenjör, naturvetare eller motsvarande. Om du har erfarenhet av fältarbete kopplat till provtagning och eller har erfarenhet GIS eller CAD är det meriterande.

Goda kunskaper i svenska och engelska samt b-körkort är ett krav.

Ett urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen

Läs mer och ansök här.