Liljemarks söker Miljökonsult/Uppdragsledare förorenade områden – Stockholm

posted in: jobbarkiv

Vi söker nu dig som arbetat ett par år som miljökonsult inom förorenade områden. Nu har du en chans att fortsätta utvecklas hos oss i vårt team i Stockholm.

I tjänsten arbetar du med undersökningar och utredningar av förorenade områden för våra uppdragsgivare. I uppdragen är du med och planerar miljöprovtagningar i fält, utför fältarbeten, redovisar och utvärderar undersökningsresultat samt deltar i utredningsarbetet. Vid saneringsåtgärder kan din roll vara att leda och ansvara för miljökontrollen på plats. Vi ser gärna att du har erfarenhet av GIS eller CAD då det kan ingå i arbetet med fältplanering, redovisning av undersökningsresultat, handläggning eller arbete med ritningar för projektering av åtgärder.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha utfört riskbedömningar och har vana av uppdragsledning med ansvar för projektframdrift och ekonomi.

Hos oss jobbar du med flera uppdrag samtidigt och tillsammans med dina kollegor i olika uppdragsteam med exempelvis fältresurser såväl som specialister. Att gilla att jobba tillsammans med andra och vara en del i ett team är därför viktigt. En naturlig del i vårt arbete  är att arbeta med kundrelationer, kundkontakter och att sälja in nya uppdrag. Som erfaren konsult medverkar du i detta genom att bygga positiva kundrelationer i pågående uppdrag.

Tjänsten är heltid och med placering i Stockholm.

DIN KUNSKAP OCH ERFARENHET

I grunden har du en relevant högskoleutbildning som civilingenjör, naturvetare eller motsvarande. Om du har erfarenhet av uppdragsledning och riskbedömning är det meriterande. För att axla rollen som miljökonsult hos oss tror vi att du har minst 3 – 5 års relevant arbetslivserfarenhet.

Goda kunskaper i svenska och engelska samt b-körkort är ett krav.

Ett urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Läs mer och ansök här.