Olida Miljökonsulter söker Miljökonsult inom förorenade områden till Malmö

posted in: jobbarkiv

Olida Miljökonsulter AB är ett mindre konsultbolag som erbjuder tjänster inom förorenade områden. Vi möter en stor efterfrågan och söker därför flera konsulter till vårt kontor i Malmö.

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat med miljöutredningar, miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar, miljökontroll vid saneringar, masshanteringsfrågor. Arbetet är varierande och innebär en stor del utomhusarbete och då vi utför arbeten i hela Sverige innebär arbetet också resor inom landet.

Om dig

Vi söker främst personer med högskoleutbildning inom miljöområdet eller motsvarande utbildning inom geologi eller civilingenjör. Har du något eller några års erfarenhet inom yrkesområdet är det meriterande men även nyutexaminerade är välkomna att söka. Du ska ha körkort, minst behörighet B. Arbetet fordrar noggrannhet och ansvarstagande och att du är serviceinriktad. Erfarenhet och färdighet inom GIS och CAD är meriterande. Du behöver behärska svenska språket på en professionell nivå i tal och skrift.

Om oss

Vi är ett litet företag med hög ambitionsnivå och entreprenörsanda. Vi har en prestigelös organisation med korta beslutsvägar och som en del i vår grupp kommer du ha stor möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Vi är i en expanderande fas och du har hos oss möjlighet att vara med att bygga ett företag för framtiden.

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-28 till: burcin@olida.se