Kemakta söker Miljökonsulter inom förorenade områden

posted in: jobbarkiv

Nu söker vi både juniora och erfarna konsulter till våra kunduppdrag inom förorenade områden, avfall och vattenkvalitet. Om det låter spännande – hör av dig med din ansökan direkt eftersom vi träffar kandidater löpande och kommer att anställa snarast möjligt.

Mer om tjänsten
I arbetet med förorenade områden ingår miljötekniska markundersökningar, miljöprovtagning, hälso- och miljöriskbedömningar, spridningsberäkningar och recipientpåverkan, utredning av saneringsåtgärder, miljökontroll och andra miljöutredningar. I många uppdrag ingår även klassificering av avfall och massor för återvinning samt olika typer av ekotoxikologiska bedömningar.

Kvalifikationer – juniora respektive erfarna miljökonsulter
Vi söker dig som:

  • har något eller några års arbetslivserfarenhet eller är nyutexaminerad med relevant utbildning inom området

eller

  • har längre erfarenhet av arbete med förorenade områden (>ca 5 år) och har vana av uppdragsledning

Ytterligare krav på tjänsten:

  • Högskole- eller universitets­utbildning inom relevant teknikområde, t.ex. mot mark och vatten, ekotoxikologi, hydrologi, geokemi och liknande.
  • God förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift

Det är meriterande med erfarenhet av bland annat:

  • utredning av mark- och vattenföroreningar i bygg/exploateringsprojekt.
  • miljöprovtagning
  • åtgärdsutredningar och riskvärderingar för förorenad jord och sediment
  • avfallsklassificering och kunskap om avfalls- och kemikalielagstiftningen

Vi erbjuder
Du kommer att jobba i nära samarbete med Kemaktas 15 miljökonsulter som har stor kompetens och många års erfarenhet inom området med förorenade områden och avfall. På Kemakta arbetar vi i projektgrupper och med många olika typer av uppdrag och kunder, vilket medför en stor variation i arbetsuppgifter och du får möjlighet att kunna utvecklas inom områden som intresserar dig och som matchar din kompetens och kundernas behov.

Eftersom vi är personalägda är det vi själva som bestämmer inriktningen på verksamheten. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som präglas av öppenhet och där vi delar med oss av kunskap och erfarenheter. Utöver detta erbjuder vi mycket goda förmåner och villkor avseende bl.a. arbetstider samt hälso- och sjukvård och delar ut bonus och aktieutdelning de år vi gör vinst.

Låter detta spännande? Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Maila CV och gärna ett personligt brev till jobba@kemakta.se eller kontakta Gabriella Fanger för frågor på 0709‑30 00 31, gabriella@kemakta.se eller skicka PM i LinkedIN. Vi kommer att träffa kandidater löpande med målet att bemanna tjänsterna så snart som möjligt.

Om Kemakta
Kemakta är ett personalägt miljökonsultbolag som specialiserat sig på riskbedömningar och åtgärdslösningar för föroreningar i vår miljö. Våra tjänster fokuserar på förorenade områden och vattenskydd samt omhändertagande av radioaktivt avfall och annat material som ska friklassas, återvinnas eller deponeras. Kemakta har funnits sedan 1975 och med vår breda erfarenhet och kompetens anlitas vi ofta för saneringsprojekt med komplexa problemställningar. Vi har genom åren även tagit fram underlag till vägledande riktlinjer åt myndigheter och branschorganisationer, såsom Naturvårdsverket och Avfall Sverige. På Kemakta arbetar drygt 20 personer med uppdrag åt både offentliga och privata beställare. Kemaktas kontor ligger på Kungsholmen i Stockholm och vi utför uppdrag över hela landet, med en tonvikt på Stockholm och Mälardalen. Se mer på www.kemakta.se.

Ansök och läs mer här!