AFRY söker Uppdragsledare inom Markmiljö och Förorenade områden

posted in: jobbarkiv

AFRY i Malmö söker en erfaren och driven uppdragsledare inom markmiljö och förorenade områden. Vi behöver bli fler miljökonsulter som hjälper våra kunder att hantera problem och hitta lösningar. Vi söker medarbetare som är lösningsorienterade och som vågar ta initiativ. Det är ett krav med minst 3 års tidigare erfarenhet som miljökonsult eller motsvarande samt erfarenhet som projekt- och uppdragsledare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, vi värdesätter engagemang, positiv inställning och förmåga att samarbeta med andra. Dina arbetsuppgifter kommer att variera stort och som konsult hos AFRY förväntas du prova nya områden och utmaningar. Vill du växa och utvecklas tillsammans med oss är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Stationeringsort är i första hand Malmö men även andra orter i Skåne är möjliga stationeringsorter.

Sista ansökningsdag är 2023-01-31. Vi går igenom inkomna ansökningar löpande.

Läs mer och ansök här.