EnviFix söker miljökonsult inom förorenade områden

posted in: jobbarkiv

Drivs du av att arbeta med utveckling och tillgängliggörande av kunskap inom förorenade områden? Har du idéer på hur arbetet i Sverige kan vidareutvecklas i branschen som helhet, eller inom vissa delar? Är du driven och van att leverera? Då kan det här vara ett jobb för dig!

EnviFix söker dig som vill arbeta med kunskapsutveckling inom förorenade områden. Du ska ha jobbat i branschen i minst 5 år och ha erfarenhet från undersökningar, riskbedömningar, riskvärderingar, åtgärdsutredningar och genomförandeskede. Det är meriterande om du har arbetserfarenhet från flera olika typer av aktörer, t.ex. inom tillsyn eller som konsult.

Arbetet kräver att du har god förmåga att arbeta självständigt, planera din arbetstid och ta egna initiativ. Flera av projekten innebär externa kontakter och du behöver därför vara bra på att skapa välfungerande samarbeten. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Arbetet kan ibland innebära fältarbete och resor.

På EnviFix kommer du att mötas av korta beslutsvägar, positiv inställning till förändringsarbete, möjlighet till vidareutbildning och utveckling. Du får arbeta i befintliga projekt som t.ex. Åtgärds- och Undersökningsportalen och ett nytt projekt som just startat med åtgärdstester av båtuppställningsplatser, men sen gärna också komma på egna projekt som du vill själv vill driva och brinner för. Filosofin är att medarbetare ska tjäna på sitt arbete och EnviFix erbjuder därför förmånliga villkor i form av bonussystem och på sikt möjlighet till delägarskap.

Företaget har sitt säte i Göteborg men tjänsten är tillgänglig oavsett arbetsort.

Tjänsten innebär 100% anställning (finns dock utrymme för flexibilitet om så önskas) och kräver körkort.

Vänta inte med att ansöka, rekrytering sker så snart som rätt person dyker upp! Skicka ansökan (CV och personligt brev) till peter@envifix.se. Har du frågor kontakta Peter Harms-Ringdahl (peter@envifix.se 070-467 81 43).