Viken miljökonsult söker Miljöingenjör till mindre bolag

posted in: Okategoriserade

Viken miljökonsult AB är ett mindre bolag med kontor i Stockholm och Härnösand med inriktning mot miljöteknik och då särskilt mot förorenade områden. Vi arbetar bl.a. med stora exploateringsprojekt avseende hantering och efterbehandling av förorenad mark. Vi har nyligen fått ramavtal med Sundsvalls kommun avseende kompetensområdena Förorenade områden och Miljö. 

Vi rekryterar nu en miljökonsult till vårt kontor i Härnösand, vi har idag sex kompetenta medarbetare i bolaget men vi behöver bli fler. Hos oss får du kombinera arbete i fält med kontorsarbete och vara med och bygga upp och forma en verksamhet tillsammans med erfarna konsulter.

Vi söker dig med  högskole- eller universitetsutbildning med miljöinriktning eller motsvarande, och du har några års arbetslivserfarenhet från förorenade områden. Även erfarenhet från arbete med ett bredare miljöperspektiv såsom framtagande av MKBer, tillståndsansökningar etc är meriterande. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Som person är du självgående, noggrann, strukturerad med god kommunikativ förmåga i dina kontakter med kunder, medarbetare och myndigheter. Arbetet är förlagt både på kontoret och i fält så B-körkort är ett krav.

Nyexaminerade är också välkomna med sin ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via  www.onepartnergroup.se, dock senast 2021-02-28. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid

Tillträde enligt överenskommelse.