Tyréns söker Miljökonsult inom miljögeoteknik och förorenade områden

posted in: jobbarkiv

Miljökonsult inom miljögeoteknik och förorenade områden

På Tyréns arbetar vi med samhällsbyggnad med målet att skapa bättre förutsättningar för dagens och framtidens städer. Våra skickliga ingenjörer, arkitekter och samhällsplanerare gör skillnad varje dag, inom alla våra områden. Vi är en nyfiken och engagerad arbetsplats där innovation och hållbarhet visar vägen. Vi tror på våra medarbetare och satsar stort på forskning och utveckling. Nu kan du vara med och påverka morgondagen. För att framtiden spelar roll.

Om tjänsten

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom området och efterfrågan på våra tjänster är stor, därför har vi behov av att bli fler. Vi vill fortsätta att utvecklas och behöver fler engagerade medarbetare till vår verksamhet inom förorenade områden. Därför söker vi nu en miljökonsult som vill vara med och påverka morgondagen.

Vi satsar målmedvetet på forskning, innovation och utveckling. Vi arbetar ständigt med förbättringar och implementeringar av ny kunskap och teknik inom vårt område. Ett exempel inom digital utveckling är vår innovation GeoBIM.

På Tyréns får du även möjlighet att arbeta nära alla de övriga kompetenser som samhällsutveckling kräver. Hos oss finns såväl planerare, samhällsanalytiker, kulturgeografer, antikvarier som civilingenjörer med expertis inom bland annat väg, vatten, trafik, akustik, geoteknik och konstruktion.

Våra kunder finns huvudsakligen inom fastighets-, bygg- och entreprenadbranschen samt i den offentliga sektorn. Uppdragen varierar från mindre projekt till infrastrukturprojekt. Uppdragen varierar även i skede, storlek och komplexitet och i rollen som miljökonsult hos oss arbetar du som uppdragsledare och handläggare med exempelvis:

– Miljötekniska markundersökningar

– Riskbedömningar, åtgärdsutredningar och åtgärdsförslag

– Projektering och Miljökontroll vid efterbehandling

– Tillstånds- och anmälningsärenden

– Beställarstöd inom området

– Angränsande teknikområden i stora projekt

– Upprättande av tekniska beskrivningar och förfrågningsunderlag

Vem är du?

Du har en högskole- eller universitetsexamen eller motsvarande inom relevant ämnesområde. Vi ser gärna att du har arbetat med miljögeoteknik och förorenade områden i minst 3-5 år. Du arbetar prestigelöst och bidrar till gruppens framgång genom att dela med dig av din kunskap och erfarenhet. Vi värdesätter att du är driven, ansvarstagande och nyfiken. Flera av våra uppdrag innebär insamlande av data i fält och arbetet utförs omväxlande i fält och på kontor. Merparten av våra uppdrag kräver kommunikation på svenska och det är viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Placeringsort

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö i våra fina lokaler med ett attraktivt läge på Södermalm i

Stockholm.

Om du känner att du är rätt person för tjänsten så vill vi önska dig varmt välkommen med din ansökan till en spännande, innovativ och kreativ arbetsplats. Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag!

Vill du veta mer?

Kontakta Avdelningschef, Peter Olsson, Peter.Olsson@tyrens.se, 076 108 75 52

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 3 000 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen. Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.

Läs mer och ansök här!

Sista ansökningsdag 2020-12-30