AFRY söker Miljökonsult inom förorenade områden

posted in: jobbarkiv

Om jobbet
Är du miljökonsult inom förorenade områden och söker nya spännande utmaningar på ett stabilt företag med goda möjligheter till utveckling och nätverkande?

Vill du arbeta i team i multidisciplinära projekt i samhällsutvecklingens olika skeden?

Brinner du för kunden och för att göra ett bra jobb?

AFRY växer och söker dig som vill vara en del av vår framgångssaga. Just nu söker vi dig som är miljökonsult inom förorenade områden och som tillsammans med oss vill vara med och skapa framtidens samhälle.

Inom sektionen Förorenade områden har vi bred kompetens inom mark och byggnad. Inom Mark genomförs bland annat miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar och åtgärdsutredningar. Inom Byggnad erbjuder vi miljöinventeringar, Due Diligence och byggnadscertifiering.

Våra kunder finns såväl inom privat som kommunal och statlig sektor. Våra projekt varierar i storleksordning och vi hjälper våra kunder med alltifrån översiktliga miljötekniska markundersökningar till större specialiserade riskbedömningar eller kontinuerligt miljöstöd i infrastrukturprojekt. Du kommer till en öppen, social och prestigelös miljö med en bra blandning från junior- till senior specialiserad kompetens. För dig som vill utvecklas i din roll som miljökonsult kan vi erbjuda både varierande uppdrag och kompetenta kollegor att utvecklas tillsammans med.

Beroende på dina erfarenheter och kompetenser anpassar vi tjänsten för att nå våra gemensamma mål. Huvudfokus i vår verksamhet är projekt- och fältarbeten samt löpande kontakt med kunder och tillsynsmyndigheter. Exempel på arbetsuppgifter och ansvar som ingår i rollen miljökonsult inom förorenade områden:

  • Planera och utföra miljötekniska markundersökningar och riskbedömningar
  • Planera och genomföra fältarbeten och provtagningar av mark, vatten och luft
  • Miljöstöd och miljökontrollant i åtgärdsskede
  • Löpande och tät kontakt med kunder, tillsynsmyndighet och avfallsanläggningar
  • Delta i bygg- och projektmöten, både internt och externt
  • Ansvar för ekonomi och kundkontakter i dina projekt


Vem är du?
På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om de medarbetare vi söker. Du ser möjligheter, är nyfiken och vill tillsammans med oss vidareutveckla verksamheten. Du har lätt för att knyta kontakter och är mån om relationer samt drivs av att hitta nya affärsmöjligheter.

Vi söker nu dig som har relevant arbetslivserfarenhet inom förorenad mark. Du har flera års erfarenhet av att arbeta i projekt inom förorenade områden, till exempel med utredningar och undersökningar, riskbedömningar och/eller åtgärder. Du är strukturerad, tar dig an arbetsuppgifter från start till mål och drivs av att skapa nytta för kunden. Du är civilingenjör, miljövetare, geovetare eller har liknande bakgrund.

B-körkort är ett krav och placeringsort för tjänsten är Stockholm. Du behärskar svenska och engelska väl.

Vi erbjuder
Brinner du för teknisk utveckling? Motiveras du av att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? AFRY kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future.

Ansök senast 2021-01-20. Ansökningar hanteras löpande.

Läs mer och ansök här!