WSP söker Utredare inom förorenade områden till WSP Dalarna

posted in: jobbarkiv

WSP Dalarna är involverade i många spännande samhällsutvecklingsprojekt och vi är glada att få möjligheten att sätta vår prägel på hur ett hållbart samhälle kan designas. För att bemöta marknadens ökade efterfråga av våra tjänster behöver vi nu utöka vårt härliga gäng med en utredande miljökonsult inom förorenade områden. Placeringsort är Falun eller Borlänge.

Om rollen
Du kommer att arbeta som utredare i en grupp bestående av konsulter som primärt jobbar inom teknikområdena markmiljö och geoteknik. Vi utför många olika typer av uppdrag inom förorenade områden så som stora infrastrukturprojekt, inom industriområden, i samband med exploatering och stadsutveckling samt i samband med efterbehandlingsåtgärder. Gruppen har ett nära samarbete med avdelningen för fältgeoteknik vilket möjliggör tillgång till borrbandvagn för provtagning.

Som utredare genomför du uppdragen tillsammans med kollegor i projektform. Arbetsuppgifterna omfattar utredning så som fas 1-undersökningar, miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar och efterbehandlingar. Arbetet sker både på kontor och i fält. Vi har ett väl utvecklat samarbete och kunskapsspridning mellan våra kontor i Sverige, vilket delvis möjliggjorts genom vår aktiva nationella marknads- och teknikorganisation (MOTOR) inom förorenade områden.

Vi erbjuder en utvecklande miljö där du får möjlighet att påverka samhället på riktigt. WSPs styrka är att vi kan anpassa oss till våra kunders kultur och lokala marknader samtidigt som vi utnyttjar vår världsomfattande expertis för att genomföra de mest komplexa projekten. Vi är också glada att kunna arbeta med varierade uppdrag och söker därför dig som stimuleras av en omväxlande miljö och som vill utvecklas tillsammans med oss.

Din profil
Du som söker har naturvetenskaplig eftergymnasial utbildning med relevant inriktning. Några års arbetslivserfarenhet inom förorenade områden samt erfarenhet av och certifiering för provtagning i fält är ett stort plus liksom erfarenhet från konsultbranschen.

Det är viktigt för oss att du vill utvecklas i konsultrollen, därmed tror vi att du är driven, strukturerad, samarbetsorienterad, prestigelös och affärsmässig i ditt arbete. Eftersom arbetet innehåller en stor del kommunicerande moment är det även viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi erbjuder
På WSP finns resurserna och kunskaperna som krävs för att driva stora och små samhällsutvecklande uppdrag. Genom att möjliggöra ett närvarande ledarskap och samverkan över avdelningsgränser har vi lyckats skapa starka team både lokalt och nationellt som kan ta sig an de största utmaningarna för vår framtida samhällsutveckling. De senaste åren har vi dessutom klättrat snabbt på listorna över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare samtidigt som vi lyckats med goda resultat i våra medarbetarundersökningar. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare och goda resultat i uppdragen går hand i hand.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är 1 december 2020 och urval sker löpande. Välkommen med din ansökan! Kontakt från rekryterings- och annonseringsföretag undanbedes.

Läs mer och ansök här!