RGS Nordics söker Projektchef Syd-Väst

posted in: jobbarkiv

RGS Nordic är ett innovativt nordiskt miljöföretag med lång erfarenhet av att behandla förorenad mark och vatten samt hantera avfall på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. På RGS Nordic ser vi våra medarbetare som den viktigaste resursen för att framgångsrikt lösa de behov som våra kunder ställs inför.

Till vår projektverksamhet söker vi nu en driven Projektchef med placering på vårt kontor i Göteborg. För att kunna nå dina och regionens mål har du tillgång till all expertis inom RGS Nordic, i såväl Sverige som Danmark.

Om tjänsten

Vi erbjuder omväxlande och intressanta arbetsuppgifter med stor påverkansmöjlighet med korta och snabba beslutsvägar.

Du blir en del av en miljö med entreprenörsanda där det alltid finns utrymme för bra idéer. Samtidigt får du bra och kompetenta medarbetare i ett välfungerande företag som kännetecknas av passion för miljö och hållbarhet, där humor och interaktion med andra är en viktig del av vardagen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Göteborg. Då tjänsten kräver resor är B-körkort ett krav.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Din nya utmaning som Projektchef Syd – Väst är att leda ditt team och ansvara för regionens resultat och utveckling. Du ingår i affärsområdets ledningsgrupp där du rapporterar till Projektchef Sverige.

I rollen som Projektchef ingår:
• Personalansvar för projektledare och arbetsledare på två orter, Malmö och Göteborg.
• Ansvar för att utveckla avdelningens affärer mot såväl offentlig som privat sektor.
• Ansvar för att utveckla och följa upp regionens mål och budget.
• Ansvar för affärsutveckling, produktion och arbetsmiljö inom regionen.
• Driva och leda egna saneringsprojekt.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning med erfarenhet från projekt i bygg- eller entreprenadbranschen. Du har minst fem års erfarenhet av personal och resultatansvar. Har du även arbetat med föroreningar i mark är det meriterande. Vi förväntar oss även att du är kunnig inom avtals- och entreprenadjuridik.

Då rollen innebär många kontaktytor internt som externt så sätter vi stor vikt vid din förmåga att samarbeta. Du har även en god förmåga att överblicka helheten samt är duktig på att driva mot uppsatta mål. Du har lätt för att organisera och förstår vikten av att vara en god kommunikatör. Du uttrycker dig obehindrat i både svenska och engelska språket.

Om verksamheten

RGS Nordic är ett nordiskt miljöföretag och är marknadsledande inom behandling av förorenad mark- och vatten samt återvinning av industriavfall med verksamhet i Danmark, Sverige och Norge.Vi har lång erfarenhet av att hantera föroreningar och avfall på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt.

Vi driver strategiskt belägna anläggningar som erbjuder anpassad och högkvalitativ behandling av massor, från Vilhelmina i norr till Malmö i söder. Anläggningarna tar emot och behandlar förorenad jord och avfall, vilket omfattar all verksamhet från återvinning till deponering, samt olika logistiklösningar.

Vi erbjuder också moderna och högeffektiva åtgärder på plats, allt för att i gott samarbete finna optimala lösningar på våra kunders saneringsbehov, varhelst de uppstår. Dessutom tar vi hand om all provtagning, dokumentation och kontroll, allt för att uppnå bästa möjliga resultat för våra kunder och skapa bättre förutsättningar för utveckling och tillväxt.

Vårt helhetserbjudande, vår höga återvinningsgrad, fortlöpande kompetensutveckling av engagerade medarbetare och vårt utvecklingsarbete i framkant är alltihop delar i ett unikt, marknadsledande erbjudande.

I denna rekrytering så samarbetar vi med Poolia Göteborg. Vi vill träffa vår nya Projektchef Syd-Väst så snart som möjligt och urval samt intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så Välkommen in med ansökan idag.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Projektchef Sverige, Carl Hökfelt,

Läs mer och ansök här!

Sista ansökningsdag 6 november.