Mitta söker miljökonsulter eller uppdragsledare inom förorenade områden

posted in: jobbarkiv

Nu söker Mitta miljökonsulter eller uppdragsledare inom förorenade områden! Vi är ett flexibelt, kundorienterat och entreprenörsdrivet företag, verksamma och lokaliserade på 14 orter med huvudkontor i Linköping. Mitta är en av de ledande aktörerna på marknaden och drivs av engagerade medarbetare som levererar kvalificerade konsulttjänster och lösningar.

Dina arbetsuppgifter:

Uppdragen som miljökonsult eller uppdragsledare inom förorenade områden hos oss kan vara gentemot flera olika typer av verksamheter, såväl inom offentlig sektor som inom det privata. Detta kan innefatta miljötekniska markundersökningar i samband med planering, projektering, byggnation och exploatering. Dina uppdrag kan också innefatta att upprätta provtagningsplaner, riskbedömningar, åtgärdsutredningar och miljökontroll vid saneringar. Du behöver kunna utföra provtagningar i fält vid behov och det är meriterande om du är certifierad som provtagare på ett eller alla medier samt att du har goda kunskaper om miljöbalken.

Kunskaper/erfarenhet:

  • Du har en kandidatexamen, magisterexamen eller civilingenjörsexamen inom det naturvetenskapliga området
  • Du har relevant arbetslivserfarenhet inom förorenade områden och minst tre års erfarenhet från rollen som miljökonsult
  • Du är strukturerad, tycker om att leda projekt från start till mål och drivs av att vara problemlösare och skapa nytta för kunden. Du har lätt för att knyta kontakter och är mån om relationer samt drivs av att hitta nya affärsmöjligheter.
  • B-körkort är ett krav och meriterande att du har erfarenhet av att arbeta som uppdragsledare inom förorenade områden.

 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är planerande, kvalitetsmedveten, relationsskapande, kommunikativ samt har god samarbetsförmåga. Du drivs av en vilja att se möjligheterna till förbättringar både för den egna verksamheten, för dig själv och för kunden. Att kunna arbeta självständigt såväl som i team är viktigt för oss på Mitta. Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift.

Vi erbjuder dig en miljö där du får arbeta väldigt fritt med ett eget ansvar, men vi ser också att vi kan stimulera din personliga utveckling med ett internt nätverk av kunniga miljökonsulenter med möjligheter till utbyte av erfarenheter.  Då våra kunder är lokaliserade runt om i Sverige, kan vissa resor i tjänsten vara aktuella.

Låter det intressant är du välkommen att skicka in din ansökan senast 2020-12-31.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta verksamhetsutvecklare inom miljö, Alexandra Frost, tel. 070 644 9636.

Läs gärna mer om oss på www.mitta.se eller på mitta.weselect.com.

Placeringsort är flexibelt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Länk till originalannons.