DeKa Enviro söker Miljökonsult med humor och driv till kontoret i Stockholm

posted in: jobbarkiv

DeKa Enviro växer! Det senaste året har vi haft en kraftig organisk tillväxt och trenden vi ser är att det håller i sig. Nu söker vi fler erfarna miljökonsulter till Stockholm.

Om jobbet

Som miljökonsult kommer du att fokusera på miljöfrågor inom förorenad mark och byggnader. Du kommer att fungera som oberoende konsult inom många olika branscher. Som miljökonsult tillhör du projektledningen och medverkar på projektmöten både med våra kunder, tillsynsmyndigheter och internt. Ett nära samarbete med andra bolag i närliggande branscher gör att vi utför stora såväl som små komplexa projekt som spänner över flera kompetensområden. Våra kunder finns inom alla branscher, privata och offentliga.

Vill du arbeta på ett företag där du kommer att arbeta i olika projekt med olika moment, från bakgrundsundersökningar och fältprovtagningar till utredningar och rapporteringar, då ska du söka till oss. Exempel på uppdrag kan vara miljötekniska undersökningar, MIFO utredningar, miljökontroller i samband med avhjälpandeåtgärd kontrollprovtagningar i grundvatten, EDD, statusrapporter mm.

Vi har kontor i Solna Business Park, närhet till tunnelbana, buss och tvärbanan.

Om dig

Vi söker dig som har breda kunskaper inom miljöarbete. Du har en eftergymnasial utbildning i området och vi tror att du har minst tre års erfarenheter av kvalificerat arbete inom miljöområdet, gärna som konsult. Du trivs med ett självständigt arbete samtidigt som du arbetar bra tillsammans med andra. Du har troligen erfarenhet från utredningsarbete, uppdragsledning och spetskompetens inom exempelvis riskbedömningar eller olika typer av föroreningar i mark, grundvatten, sediment eller byggnader. Du är mån om dina kunder och gör alltid ditt yttersta för att involvera och entusiasmera kollegor i projekten. Vi söker dig som liksom oss vill göra skillnad. Du utstrålar serviceanda långt ut i fingerspetsarna och tror på att du kan göra stor skillnad för våra kunder och miljön, på riktigt. Du gillar att varva fältarbete med kontorsarbete.

Tillsammans har vi riktigt roligt samtidigt som vi levererar kundvärde utöver det vanliga!