Olden Bygg & Miljö söker Senior Miljökonsult

posted in: jobbarkiv

Olden Bygg & Miljö står inför en omorganisation och vi vill passa på att utveckla vårt miljöområde vidare. Vi ser det som en viktig del av framtiden!

Vi söker dig som vill vara med och bygga upp samt utveckla vår miljöavdelning för framtiden. Eftersom du är den som kommer att ansvara för det affärsområdet i bolaget kommer du att ha stor möjlighet att styra både hur miljöarbetet kommer att se ut och vilka områden som vi skall arbeta vidare med.

Olden Bygg & Miljö består idag av tre affärsområden: Bygg, Miljö & Styrelsestöd/förvaltning. Målet är att alla delar skall kunna samverka med varandra i projekt och på så sätt kunna vara med från projektstart till projektslut.

Som person är du drivande, arbetar väl både självständigt och i grupp samt är flexibel. Vi ser också att du har arbetat inom miljöområdet i några år samt har en kandidat- eller masterexamen inom relevant område. Du har arbetslivserfarenhet från minst ett av våra befintliga miljöområden – förorenade områden, miljöinventering, miljöbyggnad eller radon – och har du erfarenhet från flera av dem är det meriterande. Du kan även ha kunskaper från andra delar av miljöområdet som du vill starta och driva vidare här på Olden Bygg & Miljö. Det är också du som är med och rekryterar framtidens medarbetare.

Hos oss får du:

  • Stora möjligheter att utveckla vår miljöavdelning och sätta din egen prägel
  • Del i alla beslut gällande de miljöområden vi skall rikta in oss framåt i tiden
  • Kontinuerlig vidareutbildning – vi tror på utveckling
  • Stor personlig frihet och flexibilitet
  • Sex veckors semester
  • Om intresse finns – möjlighet till att bli en framtida delägare

Låter det spännande? Tveka inte att kontakta oss på kajsa@olden.se.
Urval kommer att ske löpande. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.olden.se

Våra medarbetare är vår främsta styrka där kunskap, engagemang och erfarenhet värdesätts högt. Vi värnar om våra medarbetare och strävar efter att arbetsveckan inte är mer än 40h per arbetsvecka i genomsnitt. 

Läs originalannonsen här!