AFRY söker Erfaren uppdragsledare inom Förorenade Områden

posted in: jobbarkiv

Om jobbet
AFRY i Skåne växer och söker nu dig som vill vara med på en spännande samhällsutveckling för framtiden. Vi söker kompetenta och nyfiket drivna personer som vill arbete med att utveckla våra tjänster inom markmiljö och förorenade områden. Vi erbjuder våra kunder långsiktigt hållbara lösningar med rådgivning och projektledning från start till mål. Du bör ha minst fyra års erfarenhet som miljökonsult och uppdragsledare.

Inom sektionen Förorenade områden (FO) är vi ett gäng miljökonsulter som arbetar med utredningar främst kopplat till förorenad mark och byggnader. Vanliga matriser i naturmiljöer som vi undersöker på daglig basis och bedömer utifrån miljö- och hälsorisker är jord, grundvatten, ytvatten/sediment och inomhusluft.

Inom arbetsområdet FO genomförs bland annat miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar samt åtgärdsutredningar och -värderingar. Vi utför projekt i nära samarbete med sektionen för miljöledning, hållbarhet, tillstånd & MKB vilket ger intressanta och varierande uppdrag med tillgång till mångfacetterade kompetenser.

Inom arbetsområdet Förorenade byggnader som är en del av FO erbjuder vi miljöinventeringar, avfallsplaner, inomhusmiljöutredningar, Due Diligence, byggnadscertifiering och miljöstyrning i samband med byggprojekt samt miljökontroll i samband med bygg-, rivnings- eller saneringsentreprenad.

Huvudfokus i den dagliga verksamheten är projekt- och fältarbeten samt löpande kontakt med kunder och tillsynsmyndigheter. Våra kunder finns såväl inom privat som kommunal och statlig sektor och vi har bland annat ett antal större ramavtal som ligger i botten av vår verksamhet.

Vem är du?
Vi söker nu dig som har gedigen, relevant arbetslivserfarenhet inom förorenad mark med minst fyra års erfarenhet från rollen som miljökonsult. Du har erfarenhet av att framgångsrikt arbeta som uppdragsledare inom förorenade områden. Du är strukturerad, tycker om att leda projekt från start till mål och drivs av att vara problemlösare och skapa nytta för kunden. Du har lätt för att knyta kontakter och är mån om relationer samt drivs av att hitta nya affärsmöjligheter. Du är civilingenjör, miljövetare, geovetare eller har liknande bakgrund. B-körkort är ett krav och tilltänkt placeringsort för tjänsten är Malmö, Helsingborg eller Karlskrona/Karlshamn. Du behärskar svenska och engelska väl.

På grund av rådande läge kring Covid-19 drar vissa av våra rekryteringsprocesser ut på tiden. Vi ber om ursäkt för det och ber er ha tålamod med oss.

Vi erbjuder
AFRY erbjuder karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. Du kommer till en öppen, social och prestigelös miljö med en bra blandning från junior- till senior specialiserad kompetens. Beroende på dina erfarenheter och kompetenser anpassar vi tjänsten för att nå våra gemensamma mål. Karriärvägar inom AFRY är utveckling mot sakkunnig/specialist eller gruppchef/manager.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri.

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future.

Läs mer och ansök här!