Sweco söker Uppdragsledare förorenade områden till Sundsvall/Härnösand

posted in: jobbarkiv

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb! Just nu söker vi en person med erfarenhet av att arbeta med utredningar och framförallt åtgärder inom förorenade områden till Sundsvall/Härnösand och Umeå.

Vi söker en erfaren och engagerad person som vill vara en resurs för hela norra regionens arbete och vi ser gärna att du brinner för att hitta innovativa och hållbara åtgärdslösningar. I vårt arbete har vi fokus på digitalisering och hållbarhet!

Din framtida roll
På Sweco arbetar vi i projektgrupper med blandade kompetenser som miljöspecialister, tekniker och jurister. Vi vill nu förstärka vår verksamhet inom förorenade områden med ytterligare en erfaren medarbetare som vill och kan fungera som både utredare och uppdragsledare i våra spännande uppdrag.

Du kommer ingå i en fantastisk grupp med mycket engagerade medarbetare, såväl erfarna som juniora konsulter där du kommer att få stora möjligheter att utvecklas och ta ansvar. I grupperna arbetar vi idag vi med tillståndsansökningar enligt miljöbalken och MKB:er inom ett stort antal ämnesområden. Vi genomför projekt inom infrastruktur, miljöfarlig verksamhet, förorenade områden samt vatten- och naturmiljö.

I tjänsten ingår att aktivt bearbeta och utveckla vår marknad genom kundbesök och marknadsföring av våra tjänster, till både nya och befintliga kunder.

Dina erfarenheter
Nu söker vi Dig som har relevant högskoleutbildning inom miljö och ett antal års erfarenhet av arbete med utredningar och åtgärder inom förorenade områden. Du arbetar idag som entreprenör eller miljökonsult inom aktuellt område. Det är meriterande om du i ditt arbete har hanterat frågor inom avfall, masshantering, projektering eller sediment. Även arbete inom kemikalielagstiftning eller inventering av byggnader är meriterande.

Vem är du?
Som person är du självständig, flexibel, initiativrik och tar ansvar. Arbetet innebär många interna och externa kontakter och vi ser därför att du är en utåtriktad person med god samarbetsförmåga. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Vi fäster stor vikt vid att du är drivande, nytänkande och gärna tar dig an och utvecklar både vår egen och våra beställares verksamhet. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Vårt erbjudande
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta härliga kollegor som brinner för att skapa smarta hållbara lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med den 15/9. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsfomuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Obs att vi i denna rekrytering vänligen undanber oss kontakt med rekryterare, annonssäljare etc.

Kontaktperson
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar i gruppen? Välkommen att kontakta:

Sundsvall/Härnösand: Peter Ekström, gruppchef, tel 070-277 24 62, e-post: p.ekstrom@sweco.se

Umeå/Örnsköldsvik/Skellefteå: Magnus Bergknut, gruppchef, tel 073 84 367 84, e—post: magnus.bergknut@sweco.se

Här finner du originalannonsen och ansöker!

Sista ansökningsdag 2020-09-15