Wescon Miljökonsult söker seniorkonsult till Förorenade områden med inriktning mot fördjupad riskbedömning för placering i Västerås eller Falun

posted in: jobbarkiv

Letar du efter en ny utmaning där du får bidra till viktig samhällsutveckling? Vill du samtidigt bli en del av ett engagerat och kompetent team där hållbarhet och utveckling står i fokus? Då kan det vara dig vi söker!

Wescon Miljökonsult söker dig med erfarenhet av att arbeta med fördjupade riskbedömningar inom förorenade områden. Vi förväntar oss att den vi anställer är beredd att genomföra kvalificerade riskbedömningar och däri våga ifrågasätta metoder och ta till sig nya rön.

Du är eller har erfarenhet av att både agera som uppdragsledare och senior konsult inom förorenade områden.

Sista ansökningsdag är 2020-08-16

Om Wescon

Wescon är ett växande företag som har målsättningen att vara Mälardalens vassaste och mest engagerade miljökonsulter. Vi är idag ca 20 miljökonsulter med olika typer av erfarenhet och spetskunskaper. Vi har 2020 även etablerat kontor i Falun och håller nu på att utveckla vår marknad även i Dalarna.

Vi arbetar inom förorenade områden, byggmiljö samt MKB och tillstånd. Vi arbetar i uppdrag över hela Mälardalen, men också i övriga Sverige, från Gällivare i norr till Landskrona i söder.

Vi har en organisation som ska möjliggöra korta beslutsvägar, vilket ger dig stora möjligheter att påverka både din egen och företagets framtid. Du kommer att bli del av en energifylld verksamhet där medarbetarnas kunskaper och engagemang ligger till grund för företagets positiva utveckling.

Hos oss får du arbeta med olika typer av projekt och med flera projekt samtidigt. Vi har alltid kunden och rätt kvalité i fokus. Hållbarhet är ett nyckelord som ingår i de tekniska lösningar vi tar fram, den arbetsmiljö vi erbjuder och den professionalism vi har i våra affärer. Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Inom affärsområdet Förorenade områden arbetar vi med hela kedjan; allt från historisk kartläggning till genomförd åtgärd. Vi har experter och utvecklar experter inom undersökningar, riskbedömning och riskvärderingar och projektering av åtgärder. Affärsområdet expanderar starkt med nya kunder och uppdrag.

Vi söker

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande med särskilt intresse och särskilda kunskaper inom riskbedömningar. Du ska också ha kunskap om miljörätt samt ha ett stort intresse för miljöfrågornas roll i samhällsutvecklingen. Det är meriterande om du har kunskap om hur myndigheter arbetar. Du ska ha flera års erfarenhet inom området.

I rollen som senior konsult kommer du främst att arbeta med riskbedömningar inom förorenade områden men du ska vara bekväm med att även arbeta inom bolagets övriga affärsområden.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att ta dig an nya utmaningar. Vi värdesätter en god förmåga att kommunicera med kollegor, kunder och myndigheter. Det är ett krav att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Du trivs med och har god förmåga att driva dina arbetsuppgifter självständigt, samtidigt som du uppskattar och ser styrkan i att arbeta i team. Som person är du noggrann och analytisk, samt ansvarstagande och flexibel.

Körkort B är ett krav.

Vi ser fram emot din ansökan och kallar till intervjuer löpande.

Placeringsort: Falun eller Västerås.

Kontaktinformation

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt till: info@wescon.se

Frågor om tjänsten ställs till Jan Andersson, VD, tfn: 070-652 50 36

Läs mer om oss på vår hemsida www.wescon.se