SÖKES: AFFÄRSUTVECKLARE FÖRORENADE OMRÅDEN

posted in: jobbarkiv

Vi är ett miljökonsultföretag med ett 20-tal medarbetare, som vill bli fler! Våra medarbetare är med och gör skillnad på riktigt för en hållbar framtid. Med lösningar som är bra för kunden och miljön bidrar vi till miljö- och samhällsnytta, det kan du vara en del av. Vi tror på att det är vi tillsammans som skapar vår framgång. Nu söker vi dig, en ny affärsutvecklare för förorenade områden, som kan hjälpa oss att växa! 

Vår ambition är att vara med och utveckla samhället och branschen; det gör vi genom att ständigt försöka förbättra oss, ta in ny kunskap och hitta nya lösningar. Vi tror att nya idéer och arbetsglädje skapas av människor som känner att de får vara med och bidra och som arbetar i en god arbetsmiljö, därför är det viktigt för oss att skapa bra förutsättningar för var och en. Vi finns i Stockholm och Göteborg.

OM TJÄNSTEN

Nu går vår satsning på förorenade områden in i nästa fas och vi söker dig som vill vara med och leda utvecklingen av våra affärer inom området. Vi söker dig som är driven och långsiktig och som brinner för att utveckla affärer, nya marknader och kundrelationer.

Inom förorenade områden jobbar vi idag brett inom alla skeden av undersökningar och utredningar av förorenade områden. Våra kunder finns inom så väl offentliga verksamheter som privata företag. Vi har en stabil kundbas med en stor andel återköpande kunder. 

I rollen som affärsutvecklare kommer du att arbeta med att utveckla våra affärer inom förorenade områden mot nya kunder och marknader, men även med att utveckla vårt tjänsteutbud. Till ditt stöd finns hela företagets samlade kompetens och erfarenhet inom området och ditt arbete sker i nära samarbete med övriga kollegor. Arbetet med att utveckla affärsområdet ska utgå från företagets strategier och övergripande affärsplan. I tjänsten ingår att planera och leda affärsutvecklingsarbetetFör din egen del kan detta bli starten på en utvecklingsresa ihop med ett värdebaserat och visionsdrivet företag som vill vara med och driva utvecklingen i branschen.  

Du rapporterar direkt till VD och är placerad i Stockholm eller Göteborg. Tjänsten innebär en del resor, mest över dagen, men även längre resor är aktuella.  

DIN KUNSKAP OCH ERFARENHET

Du har en akademisk utbildning inom området och flerårig erfarenhet av arbete med förorenade områden som miljökonsult, entreprenör eller liknande. Du har erfarenhet av att arbeta med att strategiskt utveckla affärer, marknadsarbete eller kundrelationer.  

Som person är du driven, initiativrik och kreativ. Du nosar upp affärsmöjligheter och har förmåga att omsätta dem till projekt och uppdrag. Du entusiasmerar både kunder och kollegor och är bärare av vår värdegrund.  Du är van att styra mot affärs– och lönsamhetsmål. 

Goda kunskaper i svenska och engelska samt b-körkort är ett krav. 

ANSÖK NU!

Välkommen med din ansökan senast 25 september till jobb@liljemark.net. Ange ”Affärsutvecklare” i ämnesraden.Vi kommer att göra urvalet löpande. 

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta Anneli Liljemark på 070-721 02 32 eller anneli@liljemark.net. 

Här finner du originalannonsen.