Miljökonsult inom förorenade områden

posted in: jobbarkiv

Nu söker vi dig som vill bli vår nya uppdragsledare, du som är redo för nya utmaningar och vill vara med och utvecklas tillsammans med oss!

Geosigma erbjuder ett brett tjänsteutbud. Förorenade områden har blivit ett av våra specialistområden. Vi har ett stort intresse för ny teknik inom området och var bland annat med och projekterade Sveriges första termiska in-situ sanering. Geosigma kan erbjuda dig intressanta och utvecklande uppdrag och du får möjlighet att arbeta i en grupp med engagerade och kompetenta konsulter. Hos oss får du stora möjligheter till utveckling och mycket eget ansvar.

På Geosigmas kontor i Stockholm är vi idag cirka fyrtio medarbetare som arbetar inom olika teknikområden. Miljögruppen i Stockholm arbetar brett inom miljöområdet och utför bland annat miljötekniska markundersökningar, miljöinventeringar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar, efterbehandlingar, tillståndsärenden och miljökonsekvensbeskrivningar. Vi arbetar gärna med komplexa projekt som kräver samarbete med de andra teknikområdena.

Mer om tjänsten
Vi ser gärna att du som söker har arbetat med förorenade områden i minst 3-5 år, vill bidra till gruppens utveckling och uppskattar en mindre arbetsgivare med korta beslutsvägar. Tjänsten omfattar omväxlande arbete ute i fält och inne på kontoret. Hos oss får du arbeta som både uppdragsledare och handläggare i omväxlande stora och små projekt.

Som person är du ansvarstagande, noggrann, driven och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du bör ha goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift då tjänsten innefattar rapportskrivning och kontakter med olika myndigheter och beställare.

B-körkort är ett krav. Det är även meriterande om du är certifierad provtagare.

Tjänsten avser heltidsanställning med placering i Stockholm.

Din ansökan
För mer information om tjänsten, kontakta Helena Thulé, 010-482 88 29.

Skicka din ansökan senast den 20 augusti med CV och personligt brev till helena.thule@geosigma.se

Vi  följer upp inkomna ansökningar löpande.

Läs mer och ansök här!

Vi på Geosigma är teknikkonsulter med djup expertis och brett kunnande inom miljö, vatten, berg, geoteknik, mark och konstruktion. Flera av Sveriges ledande konsulter inom sina områden finns hos oss.

Vi utför uppdrag åt kunder inom många olika kategorier: arkitekter, energibolag, entreprenörer, fastighetsbolag, fastighetsutvecklare, gruvbolag, industrier, konsulter, kommuner, myndigheter och verk.

Geosigma har en platt organisation och en prestigelös kompetenskultur. Vare sig du är nyexaminerad eller erfaren specialist finns en unik variation av intressanta uppdrag hos oss. Och vi bjuder gärna varandra på kunskap.

Vi växer men månar om att även fortsättningsvis upplevas som ett litet och snabbt expertföretag. Här är du en i gänget, inte en i mängden.