Erfaren uppdragsledare inom förorenade områden till Jönköping

posted in: jobbarkiv

Var med och utveckla Swecos vattenrelaterade tjänster! Nu behöver vi förstärka vårt team med fler duktiga hydrogeologer.

Swecos verksamhet inom vatten och miljö är en av de främsta i Europa. Vi utvecklar nu vår verksamhet och söker drivande personer som vill tillhöra våra kontor i Jönköping.  Just nu har vi ett behov av att stärka vårt erbjudande inom hydrogeologi, och vi söker erfarna kollegor som är intresserade av att tillhöra Sveriges vassaste grundvattenkonsulter.

Inom hydrogeologi fokuserar vi på tre större tillämpningsområden:

  • infrastruktur och anläggningsprojekt
  • vattenförsörjning med huvudfokus på prospektering och brunnsteknik
  • gruvindustri med huvudfokus på vattenbalans, ämnestransport och grundvattenmodellering

Vi är en väl sammansvetsad grupp på cirka 13 medarbetare inom teknikområdena hydrogeologi och förorenade områden som har sin arbetsplats i Jönköping. Våra uppdrag är inom väg- järnvägs- och infrastrukturprojekt av olika storlek, tillståndsärenden för vattenverksamhet, gruvprojekt och vattenförsörjning. Vårt geografiska arbetsområde är huvudsakligen i södra Sverige, men vi har uppdrag i hela landet.

Din framtida roll
Vi söker dig som är intresserad av att ligga i teknisk framkant och som vill bidra till att leverera hållbara kundanpassade lösningar. Du kommer ingå i en grupp med både erfarna och juniora hydrogeologer där du får stora möjligheter att både utvecklas och ta ansvar. Uppdragen omfattar ofta nära kontakt med andra teknikområden, både regionalt och nationellt. Du kommer vara involverad i planering och genomförande av våra uppdrag och i utvecklingen av vår verksamhet. Som hydrogeolog hos oss kommer du att ingå i ett regionalt nätverk som tillsammans utvecklar Swecos erbjudande och stödjer din personliga utveckling.

Du kommer att arbeta med prospektering av grundvatten; hydrogeologi och geohydrologi i infrastruktur- och anläggningsprojekt; skade- och riskanalyser; skydd av vatten; utveckling av vattenförsörjningsanläggningar; grundvattenfrågor kopplade till förorenade områden, avfallsanläggningar, gruvor och materialtäkter, tillståndsansökningar för vattenverksamhet, hantering av naturresurser.

Dina erfarenheter
Du har högskole- eller universitetsexamen inom relevant ämnesområde. Det är meriterande om du har erfarenhet av:

  • Grundvattenutredningar som konsult, entreprenör eller beställare
  • uppdragsledning, större eller mindre infrastrukturuppdrag, vattenförsörjning/vattenskydd och tillståndsärenden
  • att upprätta konceptuella hydrogeologiska modeller
  • erfarenhet av enkla och gärna avancerade analytiska beräkningar

Vem är du?
Du trivs med omväxlingen i att arbeta i olika uppdrag, såväl på hemmakontoret som ute hos kunden eller i fält. Du tycker om att ta ansvar, arbeta i grupp och drivs av nyfikenhet på våra kunders behov och utmaningar och tar dig an uppgifter med driv och engagemang.

Arbetet innebär kontakter med såväl privata som offentliga beställare, myndigheter och entreprenörer vilket gör det viktigt att du är duktig på och gillar att kommunicera i både tal och skrift. Du är öppen och lyhörd med tydligt kundfokus och har lätt för att skapa goda relationer och att samarbeta. Det är viktigt att du är flexibel och att du gärna tar dig an och utvecklar både vår egen och våra beställares verksamhet. Du är affärsmässig och kan självständigt planera, organisera och driva både ditt eget och andras arbete.

Sweco erbjuder
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan
Ansök så snart som möjligt då vi kallar till löpande intervjuer.

Läs mer och ansök här

Sista ansökningsdag 2020-09-01