Händer hos SGF

posted in: Okategoriserade
  • SGF har initierat en förstudie om hur certifieringen av provtagning fungerar i praktiken. Det övergripande syftet är att säkerställa att den certifierade provtagningen följer certifieringsordningen på ett effektivt och likriktat sätt inom branschen. Förstudien ska identifiera och behovet av arbetsuppgifter och ta fram projektansökan, som förväntas finnas klar i november. Leo Regazzoni som är projektledare för förstudien har blivit inbjuden till Renare Marks seminarium om provtagning den 6 februari för att berätta mer. I december kommer även SGF hålla ett webinarium om förorenade byggnader i samarbete med Renare Mark. Mer information kommer inom kort.
  • SGF arrangerar den 16 oktober ett höstseminarium i Sundsvall dit också Renare Marks medlemmar är välkomna. Ta chansen att utöka ditt nätverk! Programmet innehåller bl a föredrag om tvättning av förorenade jordar kopplade till AMA-kvaliteteter, bergtekniska utmaningar vid Krångede Kraftverk och geotekniskt samarbete över gränserna i en totalentreprenad på E14 samt studiebesök på vägentreprenad i Sundsvall. Aktiviteten avrundas med aktivitet och middag.
    Program
    Anmälan