Ramboll söker Uppdragsledare inom förorenade områden till Uppsala

posted in: jobbarkiv

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din nyfikenhet och ditt stora engagemang för en hållbar samhällsutveckling för att utveckla Rambolls tjänster inom förorenade område i nära dialog med våra kunder i privat och offentlig sektor . För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har minst tre års erfarenhet av förorenade områden och motiveras av nära samarbete med kollegor i Sverige och internationellt. Om du är vår nya Uppdragsledare inom förorenade områden – klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet Environment and Health

Som vår nya Uppdragsledare inom förorenade områden kommer du att vara en del av vår växande verksamhet i region Öst. Idag finns 35 engagerade kollegor på enheten. Du kommer tillhöra vårt tjänsteområde Site Solutions som samarbetar över kontors- och landsgränser. Arbetet är fritt, kreativt och stimulerande, då vi ständigt löser nya utmaningar tillsammans med våra kunder. Våra uppdrag är av varierande omfattning och komplexitet och vi arbetar ofta tillsammans med andra teknikområden inom Ramboll. Placeringsort Stockholm eller Uppsala.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Projektledning
 • Miljötekniska mark- och grundvattenundersökningar
 • Riskbedömningar
 • Åtgärdsutredningar
 • Projektering

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

 • Minst 3 års erfarenhet av utredning och åtgärder av förorenade områden, t ex som konsult, entreprenör, beställare eller från miljömyndighet
 • Ett genuint intresse för miljö och hållbarhetsfrågor
 • En kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
 • Relevant högskoleutbildning som civilingenjör, miljövetare, naturvetare eller motsvarande
 • B-körkort
 • Vi betraktar det som meriterande om du har erfarenhet av drivmedelsstationer och/eller projektering av förorenade områden

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Läs mer och ansök här!

Sista ansökningsdatum är 2019-03-08