Ramboll söker Gruppledare inom förorenade områden Nyköping

posted in: jobbarkiv

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din affärsutvecklingsförmåga och din drivkraft att få andra människor att växa för att leda och expandera vår verksamhet inom förorenade områden i Norrköping och Nyköping. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har minst 7 års arbetslivserfarenhet och motiveras av att hitta nya samarbetsmöjligheter.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet Environment and Health

Som vår nya Gruppledare inom förorenade områden kommer du att vara en del av vår växande verksamhet i region Öst. Idag finns 35 engagerade kollegor på enheten och rekrytering pågår för att förstärka med fler medarbetare. Du kommer tillhöra vårt tjänsteområde Site Solutions som samarbetar och utbyter erfarenheter över kontors- och landsgränser. Arbetet är fritt, kreativt och stimulerande, då vi ständigt löser nya utmaningar tillsammans med våra kunder. Våra uppdrag är av varierande omfattning och komplexitet och vi arbetar ofta tillsammans med andra teknikområden inom Ramboll. Våra kontor i Nyköping och Norrköping ligger centralt med gångavstånd till tågstation.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Personal- och ekonomiskt ansvar för en grupp om 4-8 konsulter
  • Fördela resurser till projekt, anbudsarbete och interna teknikutvecklingsprojekt i nära samarbete med andra gruppledare och enhetschef
  • Rekrytering och affärsutveckling
  • Operativt arbete i uppdrag ca 65% av din tid

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Erfarenhet av att leda projekt inom förorenade områden, t ex som konsult, entreprenör, beställare eller från miljömyndighet
  • Minst 7 års arbetslivserfarenhet
  • God förmåga att leda andra
  • En kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
  • Relevant högskoleutbildning som civilingenjör, miljövetare, naturvetare eller motsvarande
  • B-körkort

Du är en ambassadör för förändring och visar stort engagemang och hängivenhet i utvecklandet av vår verksamhet. Det är du som sätter ut riktningen och leder vägen för att flytta fram våra positioner. Din drivkraft är att få andra människor att växa och skapa en inkluderande miljö där alla kan nå sin fulla potential. För att du ska få rätt förutsättningar och befogenhet att utöva ditt ledarskap behöver du en visionär, inspirerande och öppen ledare.

Sista ansökningsdatum är 2019-03-15.

Läs mer och ansök här.