Svevia Marksanering söker Platschef i Göteborg

posted in: jobbarkiv

Vill du utveckla Svevias verksamhet inom Marksanering i Västsverige? Då kan vi erbjuda dig en tjänst som Platschef i en organisation där din drivkraft och vilja att påverka verksamheten tas tillvara. Vår grupp arbetare med saneringsprojekt över hela landet och vi har en bred kompetens inom sanering av förorenad mark och vatten. Vi har idag flera spännande projekt igång och med dig på plats kommer vi att kunna ta många fler i området runt Göteborg – Trollhättan – Vänersborg.

Som Platschef kommer du att ansvara för ett eller flera saneringsprojekt beroende på storlek. Du kommer att ansvara för hela processen, från att bearbeta kunder och samarbetspartners, utförande och uppföljning till slutfört projekt. I flera av projekten kommer du att ha hjälp av andra medarbetare i organisationen men du kommer även driva vissa projekt själv.

Sista ansökningsdag är den 13 januari 2019.

Läs mer och ansök här!