Orbicon söker miljökonsult

posted in: jobbarkiv

Gillar du att sticka, flugfiska eller kanske spela golf på fritiden? 
Då hittar du rätt kollegor på Orbicon!  

Vi på Orbicon i Stockholm söker just Dig som vill vara med att utveckla företaget tillsammans med drivna och kunniga medarbetare. Du skall trivas i rollen som problemlösare och stimuleras av utmanande och varierande arbetsuppgifter. Du har akademisk utbildning med ett par års erfarenhet av att arbeta med projekt rörande förorenade områden och ha ett intresse av en fortsatt spännande utveckling inom detta område!

Vårt samhälle står inför en rad globala utmaningar och behovet av mer effektiva och hållbara lösningar ökar. Genom innovationstänkande vill vi på Orbicon leda utvecklingen framåt. Vi arbetar varje dag för ett friskare och grönare samhälle.

Vi erbjuder:

  • En kul och kompetent skara medarbetare i 25-45 års ålder som arbetar inom Miljö och Natur samt VA-teknik.
  • Spännande projekt inom förorenade områden där du deltar som handläggare och/eller projektledare. Detta innebär främst arbetsuppgifter inom miljötekniska markundersökningar, miljöutredningar, miljökontroll vid efterbehandlingsåtgärder, miljöinventeringar samt riskbedömningar och åtgärdsutredningar. Du kommer ha stora möjligheter till stort ansvar och brant utvecklingskurva.
  • Både fältarbete samt utredningsarbete inom förorenade områden. Du får möjligheten att ansvara för alla delar av projekten – från kundkontakt, projektering, framtagning av historik och fältarbete till rapportering. Till din hjälp har vi mycket egen spännande teknisk utrustning och erfarna projektledare. Du blir en viktig länk mellan de seniora och mer juniora på företaget.
  • Beroende på din erfarenhet och dina intressen finns tack vare vårt goda interna samarbete inom företaget goda möjligheter till att arbeta brett och också bidra inom t ex Environmental Due Diligence, bygginventering.
  • Utmanande och varierande projekt i samverkan med kollegor i Sverige och Danmark.
  • Ett etablerat och expanderande företag med en företagskultur som andas prestigelöshet, ödmjukhet och ärlighet.
  • En organisation som består av välutbildade, branscherfarna och trogna medarbetare med styrning av en platt organisation där du blir sedd och hörd. I din roll utför du ett arbete som betyder mycket för företaget, den enskilda individen och inte minst miljön i vårt samhälle.

Läs mer och ansök här!