Liljemark Consulting söker senior konsult förorenade områden Stockholm

posted in: jobbarkiv

 

Vi söker seniora konsulter inom förorenade områden till vårt kontor i Stockholm. Vi söker dig med gedigen erfarenhet av arbete med förorenade områden som senior konsult eller kanske är du specialist inom t ex riskbedömningar, föroreningstransport eller motsvarande. Din roll i våra uppdrag kan vara att både att vara uppdragsledare för större komplexa utredningar eller att medverka som specialist i uppdrag. Arbetet hos oss innebär att du vanligen arbetar med flera uppdrag samtidigt och med flera av dina kollegor.

I första hand söker vi dig som har lång erfarenhet av utredning och åtgärder av förorenade områden, t ex som konsult, entreprenör, beställare eller från miljömyndighet.

Liljemark Consulting är ett växande konsultföretag med gedigen erfarenhet inom miljö och hållbarhet, med spetskompetens inom förorenade områden. Företaget startades 2011 och vi har sedan dess etablerat oss som en erkänd aktör i branschen. Vi har gått från en till 17 anställda, vi har uppdrag från Malmö i söder till Luleå i norr och har kontor i Göteborg och Stockholm.

Läs mer om tjänsten här