Liljemark Consulting söker Projektledare marksanering Stockholm/Göteborg

posted in: jobbarkiv

 

Vi förstärker nu vår organisation med minst en projektledare att leda projekt främst i skedet planering och projektering av åtgärder samt genomförande av saneringsåtgärder. Det ingår exempelvis att genomförande av undersökningar, leda projektering av åtgärder, upphandling av efterbehandlingsentreprenader, ansökan om tillstånd, projektledning och budgetuppföljning.

Vi tror att du arbetat med förorenade områden i minst 5 år. För den här tjänsten söker vi specifikt en person som har stor erfarenhet av projektering och/eller genomförande av marksaneringsprojekt.

Liljemark Consulting är ett växande konsultföretag med gedigen erfarenhet inom miljö och hållbarhet, med spetskompetens inom förorenade områden. Företaget startades 2011 och vi har sedan dess etablerat oss som en erkänd aktör i branschen. Vi har gått från en till 17 anställda, vi har uppdrag från Malmö i söder till Luleå i norr och har kontor i Göteborg och Stockholm.

Läs mer om tjänsten här