Liljemark Consulting söker konsult förorenade områden Stockholm

posted in: jobbarkiv

Vi söker flera konsulter inom förorenade områden. I arbetet som miljökonsult hos oss arbetar du för våra uppdragsgivare med undersökningar och utredningar av förorenade områden. Arbetet hos oss innebär att du vanligen arbetar med flera uppdrag samtidigt och med flera av dina kollegor.

I första hand söker vi dig som har minst 5 års erfarenhet av utredning och åtgärder av förorenade områden.

Liljemark Consulting är ett växande konsultföretag med gedigen erfarenhet inom miljö och hållbarhet, med spetskompetens inom förorenade områden. Företaget startades 2011 och vi har sedan dess etablerat oss som en erkänd aktör i branschen. Vi har gått från en till 17 anställda, vi har uppdrag från Malmö i söder till Luleå i norr och har kontor i Göteborg och Stockholm.

Läs mer om tjänsten här