WSP söker erfaren uppdragsledare i Uppsala

posted in: jobbarkiv

Som en av de största konsulterna inom mark- och vattentjänster i Sverige har WSP både bredd och spets. Vi är med och driver utvecklingen inom området och bidrar starkt till en hållbar samhällsutveckling och till uppfyllandet av Sveriges övergripande miljömål. Till vår avdelning Mark och Vatten i Stockholm söker vi nu en erfaren miljökonsult till Uppsala inom tjänsteområdet förorenade områden, där vi är ca 35 medarbetare på avdelningen.

Rollen som uppdragsledare inom förorenade områden innebär att jobba brett inom förorenade områden men främst kopplat till exploateringsprojekt i Uppsala. På grund av gruppens storlek letar vi efter en medarbetare som har ett intresse av att sälja och dra in uppdrag och vara uppdragsledare och som kan agera bollplank mot de mindre erfarna kollegorna på plats. En person som tycker det är kul att utveckla andra och dela med sig av sin kunskap samt har ett affärsmässigt driv.

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet inom förorenade områden som konsult eller på myndighet. Du tycker även om att ansvara för anbud, sälj och utvecklas ihop med dina kollegor. Du är prestigelös i ditt arbete och samarbetar gärna med andra och agerar mentor och stöd åt dina kollegor.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast 30 november.

Läs mer och ansök här!