SGI söker Programsekreterare/Miljöingenjör till Linköping

posted in: jobbarkiv

En av dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att, tillsammans med programansvarig för forskningsprogrammet Tuffo (Teknikutveckling och forskning inom förorenade områden), och avdelningschefen för avdelningen Renare mark, driva och vidareutveckla Tuffo. Arbetet innebär alltifrån utlysning och utvärdering av ansökningar, till att utforma förslag till beslut om tilldelning av medel. Övrig tid kommer du arbeta som handläggare och miljöingenjör.

Tjänsten kräver universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot naturvetenskap eller miljöteknik, alternativt annan inriktning som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten. Du ska ha flerårig erfarenhet från konsult- och/eller myndighetsverksamhet med betoning på förorenade områden och vara en van projektledare.

Läs mer och ansök här!