Sweco söker miljökonsulter

posted in: jobbarkiv

Vi vill bli fler!

Swecos konsulter inom förorenade områden Stockholm, Uppsala, Linköping, Norrköping och Nyköping söker flera erfarna konsulter/uppdragsledare med erfarenhet inom förorenade områden.

Vi söker dig med minst 6 års erfarenhet av att arbeta som uppdragsledare inom förorenade områden (mark, grundvatten, luft och/eller sediment). Erfarenhet inom kvalificerade riskbedömningar och åtgärdsutredningar är meriterande.

Du kommer att arbeta som uppdragsledare med ett nära samarbete med kollegor inom området för förorenade områden och angränsande kompetensområden inom Sweco. I din roll kommer du bland annat att arbeta med större komplexa projekt inom förorenade områden (mark, grundvatten och sediment). Du kan även komma att ansvara för frågor som rör förorenade områden i stora infrastrukturprojekt.

Så klart du vill bli en i vårt gäng! Läs mer om tjänsterna och ansök här:

Stockholm
Uppsala
Norrköping/Nyköping
Linköping